Life is Strange: True Colors - a közönségé a döntés

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Örülhetnek a Life is Strange: True Colors végigjátszására készülő streamerek, a Square Enix ugyanis elérhetővé tett egy olyan plug-int, amely segítségével könnyedén bevonhatjuk a nézőinket a játék nagy döntéseibe.

Habár a Life is Strange: True Colots az előző epizódokhoz hasonlóan egy végletekig történetközpontú alkotás, a Deck Nine és a Square Enix nem ellenzi, ha az érdeklődők egy jelentős hányada csak másodkézből ismeri meg Alex Chen történetét, sőt! A játék kiadója a minap elérhetővé tett a Twitchen streamelők számára egy bővítményt, amely segítségével könnyen bevonhatjuk a nézőket a játékba, adott esetben a kezükbe adva a történet alakulását.

A szóbanforgó plug-in két fő funkcióval rendelkezik: az egyik egy szavazórendszer, melynek segítségével a streamerek könnyedén kikérhetik a chatelők véleményét egy adott döntésről, aki azonban végképp a nézőkre bízná Alex életét, azok ilyen módon automatizálhatják a döntéshozatalt.

A Life is Strange: True Colors szeptember 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Google Stadiára, később pedig befut Nintendo Switchen is. A fő történetszál mellé kapunk majd egy melléksztorit is: ez a Life is Strange: Wavelengths, amely szeptember 30-án követi az alapjátékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...