Négyszázas autólistát villantott a Forza Horizon 5

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
A Playground Games közzétette azt a listát, amely a Forza Horizon 5 verdáit sorakoztatja fel. A felhozatalban már most több mint négyszáz autó szerepel, és az ígéretek szerint még bővíteni is fogják.

Ha valamiből sosem lehet elég egy autóversenyben, azok az autók, és tudja ezt a Playground Games is, amely nem is okoz csalódást e téren. A Forza Horizon 5 is tömve lesz járgányokkal, köztük olyan darabokkal, amelyek most először teszik tiszteletüket a sorozatban: ilyen például a 2020-as Ford Super Duty F-450 DRW Premium, az 1991-es Jaguar Sport XJR-15 és a Porsche Taycan Turbo S is.

A fejlesztők a minap közzétettek egy blogposztot, ebben szerepel azoknak a verdáknak a listája, amelyek biztosan helyet kapnak majd a játékban. A felhozatal már jelen állás szerint is 426 négykerekűt számlál, azonban ezt az ígéretek szerint folyamatosan bővítik majd a megjelenésig hátralévő időben, és persze a premier után is számíthatunk újabb autókra. A csapat például megerősítette, hogy visszatér a battle pass-szerű Festival Playlist, amellyel többek között további kocsikat oldhatunk majd fel.

A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A fejlesztők azt is elárulták, hogy a ray-tracing is elérhető lesz a játékban (és itt most nem a sugárkövetéses hangzásra gondolunk), igaz, csak és kizárólag az autók kukkolását lehetővé tevő Forzavista módban.

11.
11.
delphijos
#10: Hát gondolom más se megy az összessel, de így mindenki talál kedvencet.
10.
10.
crytek
Ezeket mindig is szerettem egy autos játékban. Aztán miután a 50+ óra után levonja az ember a konkrlúziót hogy összesen ment vagy 20 féle autóval akkor sokat is írtam.. De azért ha fillérekért van az ultimate dlc csomag megveszem ,de minek :)
8.
8.
akbar0423
#6: Jól mondod, végül volt 500+ autó benne, nem a rajtkor. A rajtkor 350 autó volt a 3ban, ebbe alapból lesz 400, az idővel kibővül majd szepen még 200-zal.
6.
6.
joshfeed
A Forza Horizon 3-ban 524 autó volt végül szóval vékony még az a 400as lista nagyon :)
5.
5.
Anti4730
Hat remelem is bovitik meg a listat, mert nincs benne egy darab bmw sem.
3.
3.
delphijos
#1: Azért nagy “kópé” vagy. Bedobni a kutyaszaros zacskót hogy rálép-e valaki :D
1.
1.
Ooorky
Nem rossz, főleg a világ legjobb konzolos autószimulátorától.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...