Assassin's Creed: Valhalla - jön a Discovery Tour

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 15.
  • Letöltés
Link másolása
Az ókori Egyiptomot és Görögországot is bejárhattuk egy-egy virtuális idegenvezetés keretében az Assassin's Creed-széria legutóbbi részeiben. Ebből a Valhalla sem fog kimaradni: jövő hónapban érkezik a vikinges Discovery Tour.

Az Assassin's Creed: Origins és az Assassin's Creed: Odyssey lehetővé tette, hogy a kalandozás mellett tanuljunk is, ehhez csak a Discovery Tourra kellett beneveznünk. Ez a mód virtuális múzeummá változtatta a játékteret, ahol ahelyett, hogy küldetéseket teljesítenénk, bejárhatjuk az ókori Egyiptomot és Görögországot, megismerve a nevezetességeket és a történelmi személyeket.

Az Assassin's Creed: Valhallából sem hiányzik már sokáig ez a mód: a Ubisoft friss bejelentése szerint október 19-én érkezik a Discovery Tour: Viking Age. Az előzőekkel ellentétben ezúttal egy valamivel történetközpontúbb élményt kapunk majd, amiben különböző viking és angolszász személyek bőrébe bújva fedezhetjük fel majd a korszakot.

Az azonban nem változik, hogy ismét két különböző változatban vehetünk részt ebben a tanulságos játékmódban. A Valhalla birtokosai ingyenes DLC-ként kapják meg a Discovery Tourt, míg azok, akiket nem foglalkoztat az orvgyilkos-templomos csatározás, benevezhetnek egy önálló, 20 dolláros kivitelre.

A DLC egyszerre rajtol el minden platformon, de a különálló változat csak PC-re jelenik meg október 19-én – konzolokon, Google Stadián és Amazon Lunán 2022-ig kell várnunk rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...