Friss részletek a Project Gotham Racing 4-ről

  • Írta: Daks
  • 2007. május 11.
  • Hír
A Bizarre és a Microsoft páros Project Gotham Racing sorozatának negyedik része idén ősszel kerül a boltok polcaira. A játékról ma rengeteg új infó érkezett!
A Bizarre és a Microsoft páros Project Gotham Racing sorozatának negyedik része idén ősszel kerül a boltok polcaira. A játékról ma rengeteg új infó érkezett!

Közlemény: "A fejlesztésért felelős Bizarre Creations gárdájának már a kezdetektől fogva az volt a célja, hogy olyan autóversenyt alkosson, melyben valódi érzelmekkel éljük át valamennyi kisebb-nagyobb történést, és melyben a játékosoknak igazi kötődése alakul ki versenyzői karrierjéhez, autóihoz. Ezt a fajta nagyobb átélést sok apró dologgal szeretnék biztosítani a PGR4-ben, ezek egyike a megújult karrier mód. A versenyzők sikereket elérve egyre növekvő rajongói bázisra tehetnek szert, akiknek tagjai a pálya mellől bíztatják kedvencüket és minden eredményére, hibájára rajongó módjára reagálnak. Képzeljük csak el, mekkora élmény lesz kedvenc, saját magunk által személyre szabott csodajárgányunkkal elsőként átszáguldani a célvonalon tomboló rajongóink kereszttüzében.

Egy másik nagy újítás, a dinamikus időjárási körülmények még tovább fokozzák majd a versenyélményt. Immár nem lesz elég centi pontosan kiismernünk, begyakorolnunk a pályákat, mert bizony az időjárási körülmények is folyamatosan befolyásolják majd versenyeinket. Egy unalmasabb futam is rögtön izgalmassá válik, ha a verseny közepénél szakadó esővel, vagy hátfúvásokkal lep meg minket az időjárás kiszámíthatatlan szeszélye. Ezek a körülmények ráadásul nem csak látásviszonyunkra lesznek drasztikus hatással, de autónk fizikájára, irányíthatóságára is: egy vízben úszó pályán egészen más technikával kell majd bevennünk a kanyarokat, és persze a féktávolságok is teljesen megváltoznak. Ráadásul a játék tíz helyszínének számtalan pályája is teljesen más hangulatot kap példának okáért szitáló esőben, mint verőfényes napsütésben.

A hangulatot és kihívást a folyamatosan változó környezet mellett tovább növelik a jóval fifikásabb, okosabb, érzelmektől fűtött ellenfeleink is. Különböző vezetési stílusokra és teljesen új, váratlan manőverekre lesznek képesek, így pedig még nagyobb elégedettséggel fogunk elhúzni az érzelmeiknek mondjuk egy ökölrázással is hangot adó riválisok mellett.

A mindezeknek köszönhető erősen felfokozott kihíváshoz hatalmas, az újragondolt „Kudos” pontrendszert segítségével saját ízlésünkre alakítható autóválaszték fog társulni. A mintegy háromszáz járgányt felvonultató választék olyan klasszikus autócsodákat is fog tartalmazni, mint a 2004 TVR Sagaris, az 1965 Chevrolet Corvette Sting Ray, a 2005 Vanwall GPR V12, az 1993 Toyota Supra Turbo, a 2005 Gumpert Apollo. Az 1997 Panoz GTR-1 Coupe, a 2006 Ferrari 599 GTB Fiorano, vagy az 1957 Maserati 250F.

A következő hónapban újabb izgalmas részletek kerülnek felfedésre a játékról – addig is tartsátok melegen a motorokat!"

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...