2023-ban érkezik Christopher Nolan új filmje

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint megvan a következő Christopher Nolan-mozi premierdátuma, és a főszereplőt is kiválasztották hozzá: a film J. Robert Oppenheimerről, az atombombát kifejlesztő csapat vezetőjéről szól majd.

A Deadline jelentése szerint 2023. július 21-én kerül mozikba az Oppenheimer, amelyben J. Robert Oppenheimert Cillian Murphy fogja alakítani. A színészről már korábban is pletykálták, hogy nagyobb szerepet kapott a filmben, de ez egyáltalán nem meglepő, hiszen jó pár közös munkájuk volt már Nolannel: szerepelt a Batman-filmekben és az Eredetben, valamint feltűnt a Dunkirkben is.

Christopher Nolan és Cillian Murphy

Az Oppenheimer sorsát mi is figyelemmel követtük, és ahogy azt megírtuk, durván húsz év után ez lesz Christopher Nolan első mozija, amit már nem a Warner Bros.-szal közösen készít. A rendező természetesen a stúdió HBO Max-premierjein akadt ki, és végül a Universallal állt össze: a hírek szerint a közös munkáért cserébe teljes kreatív kontrollt kapott, nála landol az első napi bevétel 20 százaléka, és a cég vállalta, hogy a premiert megelőző és követő három hétben semmilyen más filmet nem dob piacra.

Nolan egyébként állítólag kisebb léptekben gondolkodik, mint a korábbi filmjeinél, és a büdzsé a 100 millió dollárt célozza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...