Brit toplista: nagyon hátracsúszott a Metroid: Dread

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 26.
  • Toplista
Link másolása
Amíg a FIFA 22 és a Far Cry 6 meg tudta tartani az egy héttel ezelőtti pozícióját, addig a Metroid-sorozat új epizódja erre már nem volt képes, és lecsúszott a dobogóról. Ráadásul Samus Aran még a legjobb ötből is kiesett.

A FIFA 22 ezúttal sem talált legyőzőre, a dobogó második fokára pedig a múlt heti eredményhez hasonlóan ismét a Far Cry 6 fért fel. Közben viszont változás történt a harmadik helyen, a múlt héten még bronzérmes Metroid: Dread ugyanis egészen a hetedik helyig csúszott vissza, hogy a helyét az egy héttel korábban még csak ötödik Mario Kart 8 Deluxe vegye át. 

A negyedik pozícióban az Animal Crossing: New Horizons landolt, mögötte pedig a Minecraft Nintendo Switchre megjelent változata tört utat magának, ezzel két helyet javítva az egy héttel korábban elfoglalt helyéhez képest. Ugyan a legjobb tízbe most nem fért be, de a halloween közeledtével és a mindenféle akcióknak köszönhetően új erőre kapott a Resident Evil: Village, ami 227 százalékos javulást produkálva egészen a tizenkettedik helyig repült előre.

Sajnos nem büszkélkedhet ilyen jó számokkal a Back 4 Blood, ami múlt héten a negyedik helyen kezdett, most viszont 76 százalékkal estek vissza az eladási mutatói, aminek köszönhetően egészen a tizenharmadik pozícióig csúszott vissza a játék.

Jó rajtot vett a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, a Supermassive interaktív horrorjátéka a hatodik helyen kezdett, igaz, a tavaly megjelent Little Hope-hoz képest eddig 27 százalékkal kevesebb példány fogyott az új epizódból.

  1. FIFA 22
  2. Far Cry 6
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Minecraft
  6. The Dark Pictures: House of Ashes
  7. Metroid: Dread
  8. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  9. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  10. Grand Theft Auto V
1.
1.
PapaYeti
Szeretem a nintendót, de 18k ért még ez is meglepően jó hely a metroidért. Nem mintha nem lenne jó játék csak nem 18k-s kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...