Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Közeledik az október vége, lassan időszerű, hogy a Sony lerántsa a leplet a PlayStation Plus novemberi kínálatáról. Azonban ahogy az elmúlt hónapokban lenni szokott, a francia Dealabs ismét beelőzött mindenkit. A hivatalos megerősítésig azért érdemes fenntartásokkal kezelni a mostani információkat, de a korábbi tapasztalatokra támaszkodva nem lennénk meglepődve, ha megint bejönne a tippje.

A novemberi játékok állítólag a következők lesznek: Knockout City (PS5 / PS4), The Walking Dead: Saints and Sinners (PS VR), First Class Trouble (PS5 / PS4), Kingdom of Amalur: Re-Reckoning (PS4).

Érdekesség, hogy a Sony korábban már beharangozta, hogy a novemberi PlayStation Plus-felhozatal három PlayStation VR-játékot is tartalmazni fog, ugyanis így szeretnék majd megünnepelni a VR-szemüveg ötödik születésnapját. A francia Dealabs viszont egyelőre csak egy VR-játékról rántotta le a leplet.

A hivatalos bejelentésre talán a ma este esedékes State of Playen kerül sor.

Update! A Sony megerősítette, hogy november 2-től valóban a Knockout City, a First Class Trouble és a Kingdom of Amalur: Re-Reckoning lesz a PlayStation Plus-előfizetők jussa. Ezenkívül a három PS VR-játékról is lehullott a lepel: a The Walking Dead: Saints & Sinners mellé megkapjuk a The Persistance-t és az Until You Fallt is.

9.
9.
crytek
Akit esetleg érdekel olcsó Playstation Plus gyorsan menjen emagra.
Kb mindenki kapott 3000ft-os kupont aki regelve volt így szállítással csak 8880ft az 1 éves
8.
8.
Effecta
A walking deadet megvettem teljes áron, amiatt kicsit szívom a fogamat. De nagyon igényes és jó játék lett, szóval nem sajnálom.
7.
7.
DarkCrash
#6: Nálam ugyanez. Medievilt is day one vettem mint anno a Crash-t meg a Spyro-t. Megérték a pénzüket.
6.
6.
NathanDrake
#4: A MediEvilt elég jó áron hozzá lehet jutni. :) Én megvettem megjelenés napján nem sajnáltam érte azt a 10est
5.
5.
KopyAti
A múltkor majdnem megvettem az Amalurt. Jo, hogy nem tette. Most freebe meglesz. Ennek nagyon örülök.
4.
4.
DarkLord
Nem tusom, miért de a MediEvil-t vártam az egyik játéknak..adta volna a feeling így Halloween felé. A csucsesz Amalur még elmegy kategória, anno játszottam vele pc-n jó pár órát. Rengeteg küldetés, rengeteg tennivaló stb., de nem tudnék nekiállni mégegyszer az tuti, aki nem próbálta annak egy darabig még élvezhető is lesz csak a végén jön, majd rá hogy basszus mennyi időt belebsztam, de miért is? :D Én még az eredetivel játszottam az nem tudom, mikor jött ki, de akkor még tuti volt erre is időm hehe Maga a hónap nagyon gyenge, de kinek mi ugye.
2.
2.
Zuzmo
#1: 25-ös szintig ingyenes a játék. (Trial)
1.
1.
Aanash
A knockout city-vel szemezgettem már, de elég hamar bekerült az ingyenesek közé, ami lehet nem jó jel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...