Készül a Szárnyas fejvadász-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Ridley Scott a BBC-nek adott interjút A Gucci-ház közelgő bemutatója kapcsán, ahol megerősítette, hogy klasszikus filmje, a Szárnyas fejvadász is sorozatos formában térhet majd vissza. De szót ejtett az Alien tévés kitérőjéről is.

Hamarosan bemutatják a hazai mozik is Ridley Scott következő filmjét, A Gucci-házat. A közeledő premier alkalmából a rendező nemrég interjút adott a BBC-nek, ahol a 83 éves direktor megerősítette, hogy A nyolcadik utas: a Halál mellett a Szárnyas fejvadász is tévésorozatos kitérőt kaphat.

Scott elmondta, hogy a Szárnyas fejvadász tévés projektje jelenleg előrehaladott fázisban tart, ugyanis már elkészültek a pilot forgatókönyvével és a teljes, tízórásra tervezett sorozat történetének a váza is megvan már.

Az Alien-sorozat is jó ütemben halad, ott is készen van már az első epizód forgatókönyve. A végleges műsor pedig jó eséllyel egy 8-10 órás kikapcsolódást ígér majd. Ez a sorozat egyébként egy ideje már készül, ugyanis mint ismert, az FX rendelte be, a showrunner Noah Hawley lesz. A csatorna elnöke korábban úgy jellemezte a projektet, hogy ez lesz az első Alien-történet, ami a Földön játszódik majd, a rajongók pedig arra számíthatnak, hogy az első rész időtlen horrorhangulata ötvöződik majd a második rész féktelen akcióival.

14.
14.
FrankBlack
https://youtu.be/8r7RWTaGezc
13.
13.
FrankBlack
#12: bocs, 94-ben kaptam a cd-t (akkor jelent meg), 92-ben a filmet láttam először.
12.
12.
FrankBlack
#11: "All those moments will be lost in time... like tears in rain..."

Én ezt a monológot több ezerszer hallgattam Vangelis filmeze cd-jéről, amit '92-ben kaptam karácsonyra (akkor voltam 13 éves)

https://youtu.be/JdUq2opPY-Q
11.
11.
DragonBleacPiece
#1: Ha neked az akció az hogy két kigyúrt bengáli kommandóruhás kopasz csávó uzikkal és dudorodó nyaki ütőerekkel lődöz a dzsungelban, akkor valóban semmi akció nem volt benne.

De mindkét film akcióval indult, és mindvégig jelen volt sok f*sza jelenet amire mai napig emlékszem az elsőből is (és kívülről fújok szövegeket, pl ,,láttam lángoló csatahajókat az Orion peremén, gyilkos sugarakat az éjben a Tannhäuser kapunál" )
10.
10.
hedzsooo
Johet az Alien+Predator+Bladerunner cross-over, szeritem bizhatunk a Disney-ben.;D
9.
9.
hedzsooo
#1: ..Van eleg Transformers film mar, ha Sci-Fi akcio kell.:)

Hat a kepregenyes, + a 80-as evek beli egeszestes rajzfilm hangulatat igaz egyik sem hozza nagyon, viszont az Urdongo mar egeszen jo lett. :)
8.
8.
joshfeed
#1 Rick Deckardot és Ellen Ripleyt ne akard már levinni DC és Marvel szintre :D
7.
7.
dcba
#1: Jaj ne mar, nem eleg akcio neked a sok szuperhos film, nem kell mindent letolni idiota akcio boom boom szintre. A szarnyas fejvadasz sosem akart akciofilm lenni, nem is azert keszult.
6.
6.
vincentvega
Az Alien sorozatról pont azt írták hogy a Weyland-Yutani céget és az emberi gyarlóságot fogja végre megmutatni, pont nem scifi akciót mondtak. Akkormostmivan?
5.
5.
markoci555
#1: mi van? mind a kettő filmben az egyébként nyugodtabb stílustól kiugróan durva jelenetek voltak, elsőben pl utcán is lövöldöznek, másodikban meg főleg voltak véres, akciódúsabb jelenetek... pl amikor körömfestegetés közben rakétákat ereszt a csövesekre a kis "angyal", de mind a 2 végén iszonyat feszült hangulat van, igaz ezt nem idióta henteldével éri el, ha azt nevezhetjük csak akciónak...

Alien film nem kéne, hogy Földön játszódjon, max Predator-t tudom elfogadni

bladerunner-t meg félek nagyon könnyű lesz elb***ni, de kíváncsi vagyok merre mennek el vele, időben hogy lesz, kitérnek-e végre kicsit jobban a könyvbeli elemekre is vagy viszik tovább a 2 film által letett alapokat, mindkettő jöhet, csak ne rontsák el a szokásos baromságokkal
4.
4.
xanatos0911
#1: Egyik film sem akciófilm. Attól, hogy valami tele van tömve akcióval, még nem lesz instant jó és attól, hogy valami sci-fi, nem biztos, hogy akciófilm is egyben. Ezek a filmek mind úgy jók ahogy vannak. Rossz helyen keresgélsz.
3.
3.
Ooorky
#1: Inkább ne, amit az Alien filmekkel művelt az szörnyű.
Már a legelső rész rendezői változata is instant agyfax, szerencsére a stúdió kivágta a sok baromságot belőle.

Viszont az utóbbi időben nekem jó pár sorozat csalódás volt kisebb (Witcher) nagyobb (Alapítvány, Őrség) mértékben, előre félek tőle mit hoz a jövő...
2.
2.
Stack
#1: A szárnyas fejvadász nem is akart soha akciófilm lenni.
1.
1.
Shao Kahn
Remélem a szárnyas fejvadász sorozat jobb lesz mint a két film volt, és a változatosság kedvéért akciójelenetek is lesznek benne, merthogy a két filmben nem volt egy deka akció sem.

Ami az Alien sorozatot illeti, remélem Ridley Scott megéri még , hogy befejezze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...