Dead Cells - készül a harmadik fizetős DLC

  • Írta: gorien
  • 2021. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Dead Cells jövőre újabb fizetős DLC-t kap, sorban a harmadikat. A The Queen and the Sea címre keresztelt kiegészítő a játék végét tölti meg még több tartalommal, és még egy vadonatúj befejezéssel is ellátja.

A Dead Cellsben a halál nem akadály számunkra: ha el is buknánk, addig küzdünk, míg el nem számoltatjuk a minket rabul ejtő sziget uralkodóját. A Motion Twin roguelike-ja rendre kap kisebb-nagyobb, ingyenes frissítéseket (legutóbb például épp egy hete), de évről évre egy-egy fizetős DLC is felüti a fejét. A The Bad Seed a játék elejét dobta fel új területekkel, míg a Fatal Falls szintén a középtájhoz adott friss zónákat és ellenfeleket.

Ebből a trendből már kikövetkeztethető, hogy a jövő év elején várható The Queen and the Sea a Dead Cells végét látja el új tartalommal: ismét két új vidék érkezik (az egyik egy még meg nem nevezett csavart is tartogat), illetve egy új főellenféllel is szembe kell majd szállnunk. Ezzel pedig elérjük a játék történetének végét, hiszen egy vadonatúj befejezés gondoskodik az újra és újra feltámadó karakterünk sorsának lekerekítéséről.

Ahogy a korábbi kiegészítők, úgy a The Queen and the Sea is 5 dollárt kóstál majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...