Jönnek a színes PS5-fedőlapok és -kontrollerek

  • Írta: szlav
  • 2021. december 13.
  • Hardver
Link másolása
Hamarosan a galaxis káprázatos színeibe öltöztethetjük a konzolunkat, a Sony ugyanis bemutatta a PlayStation 5 első, önállóan megvásárolható fedőlapjait és a hozzájuk illő DualSense kontrollereket.

A májusban bemutatott Cosmic Red és Midnight Black DualSense kontrollerek után ma újabb színeket leplezett le a Sony. A Nova Pink, a Starlight Blue és a Galactic Purple névre keresztelt opciókkal januártól szinte a világűr összes színében megvásárolhatjuk a következő PS5-vezérlőnket. A Galaxy Collection kontrollerei 74,99 dolláros áron kerülnek az üzletekbe.

Ez pedig nem minden, hiszen a Galaxy Collection színes kontrollerei mellé színes konzol is dukál. A Sony végre bemutatta a PlayStation 5 hivatalos, könnyen cserélhető fedőlapjait, amelyek szintén januártól kerülnek a hivatalos webshopba - a viszonteladó boltokba várhatóan februárban érkezik meg az első szállítmány. A már ismerős színekben érkező borítások a lemezmeghajtós konzolhoz és a digitális változathoz is kaphatók lesznek, mégpedig 54,99 dolláros áron.

9.
9.
Neo1989
Monjuk ezt már mások vagy egy éve megcsinélták.
8.
8.
Zuzmo
#7: Majd később biztos lesz God of War-os, vagy GT-s, nyolcvan dollárért mondjuk.
7.
7.
HMoody
Hát ezekért a színekért kár volt patentet beadni és perelni a third-party gyártókat... Ezt egy flakon festékszóróval meg lehet csinálni, akiknek tényleg ez kell. Tényleg ennyi kreativitásra futotta ezzel kapcsolatban a sonynál?
6.
6.
HMoody
#3: Mi tart vissza, hogy legyen? Unalmas már, hogy minden ps cikk alatt van legalább egy ilyen hiszti komment, miközben egész nyáron 1-2 hetes szállítási idővel hozzá lehetett jutni. Most lehet, hogy épp nincs, de azért aki nagyon akarta, már rég beszerezhette.
5.
5.
Zuzmo
A feléből mennyit engednek?
4.
4.
csoki0619
Sokallom az árát. Kivárok, hátha bekerülnek gamepass-ba.
3.
3.
Fooxfire
Király, már csak konzolt kellene gyártani mellé amire rá tudjuk rakni....
2.
2.
gyerecske
#1: Legalább előbb letörlöd róla :)
1.
1.
xICEMANx
Szavam sincs rájuk... maradok a gyári matt fehérnél ami eddig a legszebb... A feketén kívül mind buzis... a feketén meg úgy látszik a por hogy csak nah... szóval annyit is ér az egész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...