Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 20.
  • Toplista
Link másolása
Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.

Különösen jól fogytak a szokásos slágerjátékok a brit toplista összesítése szerint, a dobogós helyezettek egytől egyig jobban pörögtek a kasszáknál, mint az előző héten. Az élen a FIFA 22 végzett, amiből 72 százalékkal több példány talált gazdára, utána jön 43 százalékos erősödéssel a Call of Duty: Vanguard, majd a jolly joker, a Mario Kart 8 Deluxe, amely 15 százalékkal tudott rákontrázni az előző heti teljesítményére.

A brit toplista ezenkívül sem okozott túl sok meglepetést: mivel ismét érkezett egy adag PS5-szállítmány az Egyesült Királyságba, megerősödtek a PS5-exkluzívok, így például a Spider-Man: Miles Morales egészen a negyedik helyig menetelt, míg a Ratchet & Clank: Rift Apart a tizenegyedik lett. Az újdonságokat az Among Us és a felújított GTA-trilógia dobozos változatai képviselik, ezek az ötödik és a hatodik helyet csípték meg maguknak.

  1. FIFA 22
  2. Call of Duty: Vanguard
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Spider-Man: Miles Morales
  5. Among Us
  6. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
  7. Minecraft (Switch)
  8. Just Dance 2022
  9. Pokémon: Brilliant Diamond
  10. Animal Crossing: New Horizons
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...