Brit toplista: az élen kezdett a Pokémon Legends

  • Írta: gorien
  • 2022. január 31.
  • Toplista
Link másolása
A múlt héten boltokba került a Pokémon Legends: Arceus, ami egyértelműen bejött a briteknek. Az Arceusé volt a negyedik legnagyobb Pokémon-premier a szigetországban, ami ahhoz is elég volt, hogy a hét aranyérmese legyen a játék.

Az év eleje általában nem tombol a nagy játékmegjelenésektől, és ez idén sincs másként: 2022 első jelentősebb címe a múlt héten befutott Pokémon Legends: Arceus volt. A Game Freak vadonatúj játéka ennek megfelelően tarolt is az Egyesült Királyság dobozos játékeladási toplistáján – annyira, hogy múlt héten eladott összes doboz majdnem felét ez a játék adja.

A Pokémon-játékok között az Arceus csupán a negyedik legjobban nyitó rész, kivéve, ha kizárólag azokat nézzük, amelyekből egyetlen kiadás létezett megjelenéskor: akkor bizony ez a best-seller, a legutóbbi csúcstartó a Pokémon Yellow volt 2000-ben.

A toplista másik újonca a PlayStation 5-re megjelenő Uncharted: Legacy of Thieves Collection, amely az ötödik helyen nyitott. Ezenkívül többnyire a szokásos a látkép: a FIFA 22 futott be harmadikként, a Mario Kart 8 Deluxe és az Animal Crossing: New Horizons továbbra is kibillenthetetlen. Érdemes még megemlítenünk az The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, amely magabiztosan mássza a ranglétrát hetek óta, és már elérte a hatodik helyezést – a folytatását továbbra is csak várhatjuk, de addig is még többen fedezik fel maguknak az első részt.

  1. Pokémon Legends: Arceus
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. FIFA 22
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  7. Minecraft (Switch)
  8. Call of Duty: Vanguard
  9. Grand Theft Auto V
  10. Just Dance 2022
3.
3.
delphijos
#2: Nagyon az elején vagyok, nekem zavaró volt hogy RETTENETESEN és FELESLEGESEN szajbarágós, irtó nehezen indul be. De van ami egyszerűbb, könnyebb lett ( látszik milyen típus effektív egy másik ellen pl. ) van ami komplexebb. Összességében sokat változott, már ez ad sok pluszt.
2.
2.
azureknight0715
#1: Èn elvagyok vele. Egyèrtelműen az eddigi legjobb pokemon játèk. Nehezebb is mint a többi. Èn nem bántam meg , jó lesz az irány amerre a sorozat megy. Remèlem jó dlvk lesznek hozzá
1.
1.
habo
A nintendosokat kérdezném hogy ennyire jó a Pokémon?
És a 60 eurót is megéri akkor ezek szerint ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...