Bemutatkozott a Back 4 Blood első DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Turtle Rock Studios a Twitteren jelentette be a Back 4 Blood első nagyobb tartalmi bővítését. A Tunnels of Terror DLC április közepén lesz elérhető, és jó néhány újdonságot hoz majd magával.

A Warner Bros. és a Turtle Rock Studios jelentése szerint már több mint 10 millióan próbálták ki a Back 4 Bloodot, ami még akkor is megsüvegelendő teljesítmény, ha nyilvánvalóan nem ennyien vásárolták meg a kooperatív shootert, hiszen az elérhető a Game Passen keresztül is.

Mindenesetre ennyi potenciális játékoshoz juthat majd el az április 12-re időzített első nagyobb tartalmi frissítés, a Tunnels of Terror DLC, amit az Ultimate- és a Deluxe-kiadások tulajdonosai automatikusan megkapnak. A bővítmény magával hoz egy Ridden Hives névre keresztelt PvE-kihívást és két új játszható hőst: Harice egy tűzoltó, aki fejszéjével aprítja majd a zombikat, Heng pedig egy nem éppen normális vendéglős lesz. Kapunk még kozmetikai kiegészítőket a fegyvereinkre, illetve új külsőket a karaktereinkhez.

A Ridden Hives egy hét különböző dungeonből álló kihívás, ahol a Warped Ribben nevű teremtmények okoznak majd fejtörést. Ezt már a No Hope névre keresztelt baromi nehéz nehézségi szinten is megpróbálhatjuk majd teljesíteni.

A Turtle Rock azt is megerősítette, hogy a társaságból elég, ha egy ember megvásárolja a DLC-t.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...