Egyelőre szünetel a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 3.
  • Hír
Link másolása
Jelenleg is zajlik Oroszország inváziója Ukrajna ellen, ami sajnálatos módon emberek százezreit kényszerítette menekülésre. A GSC Game World csapata egy videóban mutatta be, hogyan is hat rájuk és családjukra a jelenlegi helyzet.

Lassan egy hete tart az ukrán-orosz háború, ami emberek százezreit kényszerítette menekülésre. A háború az ukrán játékipar képviselőinek a munkáját is befolyásolja, így a bombázás alatt álló kijevi székhelyű GSC Game World munkatársai is félelemben és kétségek között töltik jelenleg a mindennapjaikat. Ez pedig a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl fejlesztésére is hatással van, aminek munkálatai érthető módon jelenleg jegelve vannak. 

A csapat közben feltöltött egy videót a YouTube-csatornájára, ahol a fejlesztők elmagyarázzák, milyen hatással van a családjukra és a munkájukra a háború és annak borzalmai. Mint mondják, az előző héten még motion capture-felvételeken dolgoztak, amelyeket meg is szerettek volna mutatni, de az előző hét már úgy tűnik számukra, mintha évekkel ezelőtt lett volna. Később azzal folytatják, hogy jelenleg az a legfontosabb kérdés számukra, hogy túlélik-e a háborút. Életben szeretnének maradni, aztán folytatni a játékuk fejlesztését. De előbb meg kell nyerniük egy háborút. Reméljük, mindannyiukkal minden rendben lesz - mert most tényleg ez a legfontosabb! 

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl egy korábbi halasztást követően december 8-án jelent volna meg PC-re és Xbox Series X/S-re, illetve a Game Pass könyvtárába is be fog kerülni.

12.
12.
Extol
#6: Igen, egy földig bombázott épület áram nélkül sztem elég jó kifogás. Tank és fegyver meg van elég lesz miről modellezni... Pfff...
Imádtam Stalker sorozatot, várunk ameddig kell.
11.
11.
xanatos0911
#8: Főleg úgy, hogy áprilisban jelent volna meg első körben a halasztás előtt és múlt héten még mocap volt. Persze lehet, hogy csak insertek/pár új animáció, de ki tudja.
10.
10.
nemfontos
#9: Nem tudunk róla hogy civileket bárki is bombazna bár ez igazán nem tartozik egy játék oldalra.
Igazából ide sem kellett volna hozni a témát.
9.
9.
Aborg
#7: nem kell ezt arnyalni, a #2 also harom soraban ott a lenyeg, nincs min okoskodni.
8.
8.
nemfontos
#3: Csak akkor még nem a háború volt az indok. Szerintem alig van valami kész a játékból. Pár prerender videó nem jelenti hogy bármi működő kész van a játékból...
7.
7.
nemfontos
#2: Azért ha kicsit utána nézel rá fogsz jönni hogy ez a háború nem ennyire fekete és fehér.
6.
6.
nemfontos
#1: Az elden ring az év játéka... A stalker re meg lehet hogy csak kellett egy kifogás mert nem állnak vele sehogy. Ha nem tör ki a háború akkor a korona vírus miatt nem lenne kész. :)
5.
5.
GemForge
Valóban megdöbbentő az első komment. De a harmadik sem vicces. Mondjuk illenek a hír hangvételéhez, mert eléggé szomorúak és lehangolóak...
4.
4.
xanatos0911
#1: Jézusom, te tényleg egy troll vagy csak mellette egy igazi barom is.

Folytasd helyettük a fejlesztést, amíg ők megpróbálnak életben maradni! Úgyis Te_Vagy_A_Legjobb, szóval ki más? Idióta.
3.
3.
crytek
Amikor decemberre tolták már akkor mondtam ez idén már semmiképpen nem fog jönni...
2.
2.
markoci555
Egy pár cutscene-től nem lesz jó játék, de én nagyon várom, hogy hová jut így a játék, mert az előző játékokból például ilyesmi hiányzott, egy szinte biztos, hogy az arc animációk nagyon jók lesznek.
Putyin meg rohadjon meg, párezren dislike-olták is a videót... mindegy melyik oldalon áll valaki, vagy mennyire van kimosva az agya propagandával, civilek vannak bombázva, és egyéb finom háborús bűnöket követnek el, innentől kezdve nincs nagyon miről beszélni.
1.
1.
Viktor_The_Best
Remelem minel hamarabb folytatjak a fejlesztest mert a jatek nagyon varos. Miert nem az Elden Ring-el tortent ilyen mert az egy nagy rakas sz*r!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...