Harminc perc a GTA V next-gen kiadásával

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 14.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt mi is megénekeltük ma már a megjelenési listánkkal, holnap kerül boltokba a Grand Theft Auto V next-gen kiadása. A VGC jóvoltából most megnézhetitek, hogyan fest a játék első félórája PlayStation 5-ön!

Március 15-én, vagyis holnap jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re a Grand Theft Auto V. A VGC srácai már rá is tették a mancsukat a playstationös kiadásra, és ha már így alakult, felvették az első félórát, hogy mindenki beleleshessen, hogyan sikerült a next-gen átirat. A videóhoz a Fidelity módot használták, amely natív 4K-t és ray tracinget ígér 30 fps mellett:

A next-gen GTA V-ről sokat írtunk mostanában, itt olvashattok részletesen az új kiadás árazásáról, itt pedig azt foglaltuk össze, hogy milyen újdonságokat és beállítási lehetőségeket ígér a játék az új platformokon.

38.
38.
Neo1989
Akkor ez a next-gen next-gen-je mert ez egy 7. genes játék volt anno.
36.
36.
crytek
#33: Nincs előző generáció. GTA 5 eddig is volt ps5-re most szimplán igazítottak rajta ezért nincs is látványos eltérés. Mondjuk való igaz xbox 360-hoz képest látni a grafikai ugrást :)

#34: Bíztam benne hogy idetéved még egy ember a közelébe se hasonló példával.. De ha te szemmel szoktál dugni akkor nem szóltam raj lehetsz. A játékban a grafikai eltéréseket ugyanis a szemeddel látod... vagyis jelen esetben itt inkább nem :)
35.
35.
#27: Azért remélem tisztában vagy vele, hogy egy kézem meg lehet számolni a 4K natív felbontású játékokat konzolon...
33.
33.
Ginos
#28: Veled kár "vitatkozni" mert ontod magadból a sok blődséget. Felesleges neked leírni mennyi pluszt kapott az előző generációs kiadásokhoz képest.
Az összehasonlító YT videókból marhára átjön ám a különbség...
32.
32.
nemfontos
Vajon hány évig fogják még nyúzni azt a szegény rókát... ?
28.
28.
crytek
#27: Felölem lehet 8k 350 is ha ne szebb kb semmivel sem... Nem mellesleg csak szaros upscale 4k van ami kb sose látott valós 4k felbontást mert a csira konzolok erre még alkalmatlanok. Szóval igen alacsony bizony te is sikeresen kimásztál
27.
27.
Ginos
#17: "Észrevehetetlen"
Végülis a 4K 60fps tényleg az .... Istenem , tényleg nagyon alacsony az a kerítés ..
26.
26.
Adam4HUN
Érdekes belegondolni hogy immár a 3. konzolgenerációt éli meg ez a rész. Félreértés ne essék, amivel alapjába véve nem is lenne gond. Sőt, szerintem klassz lenne ha visszafelé kompatibilitás szempontból néznénk, úgy hogy előző generációs játékokat támogatnák az új eszközök. De ez esetben mindig teljesen új kiadásról van szó. (Egy felújítást még megértek) ... de erről már hányadik bőrt húzza le a Rockstar Games?
- különösen azért bosszantó mint pl. egyes részek a mai napig nem kaptak (és valószínű nem is fognak már) PC-s portot kapni. Gondolok itt a GTA LC & VC Stories kiadásokra.
25.
25.
#24: Ezt nem értem.

Miért válaszolna egy AI program?
24.
24.
norbi27
#23: Ha te egy karakter lennél egy rpgben, biztosan zéró lenne az értéke a "humor" személyiségjegyednek.
Mintha egy AI program válaszolna.
23.
23.
#19: Ezt nem értem.

Hogyan lehetne egy ilyen nagy játékot fél óra alatt platinázni?
22.
22.
#18: Pontosan ezt mondtam, de köszi a megerősítést.
21.
21.
r3dman
#12: Nem is értem minek játszik az ilyen.Sajnál magátol kemény 3000 ft-ot és várja az ingyen cuccot de nem warezol.Időben akarja beszerezni a 10 évvel ezelőtt megjelent gamet.Türelmes az biztos.
20.
20.
GAMEROD
https://www.youtube.com/watch?v=4Uz0Tqm2SWQ&
19.
19.
delphijos
#8: Biztos hogy nem platináztad a fél óra alatt ?
18.
18.
delphijos
#14: Az eredeti volt ingyen Epic-en. Mivel ez most jelent meg, nehezen lehetett volna ingyen ezelőtt.
17.
17.
crytek
#15: Közelsem. PC-n már úgy lehet moddolni hogy a gta6 nem fog úgy kinézni.. De amugy ja kb észrevehetetlen konzolokon a változás

#12: de legalább veled együtt, sosem érzem magam egyedül
16.
16.
jed
#11: Fillérb*szás reload. Uuuuuncsiiiii
15.
15.
dvs00
14.
14.
#12: Nem volt sosem ingyen ez az új kiadás. Csak az online része ingyenes és az is csak PS5-ön.
13.
13.
vanpear
#12: Fiúkák, menjetek szobára és ott udvaroljatok egymásnak ne itt mindenki előtt. Rossz nézni, ahogy itt flörtöltök egymásnak. Kerülgetitek itt egymást, pedig úgy látszik a párzási táncot már eljártátok. Elégítsétek ki egymást, aztán lehiggadtok.
12.
12.
logic5
#11: Te mekkora nyomorult vagy édes istenem. Epic-en ingyé volt anno amúgy... De ugye te nem használsz ilyesmit. Harsogod, hogy ingyen játék a menő, de az epic sz@r... Ásd már el magad de tényleg
11.
11.
crytek
#10: Mert nem warezolok játékot ha idővel be tudom őket szerezni eredetiben ingyen vagy nagyon olcsón.

Olyan meg hogy nincs rá az vicces.... Szimplán olyanra nem költöm a pénzem feleslegesen amihez ingyen is hozzájutok idővel.. Tudok várni :)

10.
10.
r3dman
#3: Ha nincs rá 3000 forintod amit évek alatt össze lehetne gyűjteni akkor miért nem töltöd le ncore-rol? ;)
9.
9.
GemForge
Hát én sem bírtam ki, hogy ne kukkantsam meg... Olyan, mint emlékeimben, ami nem rossz, mert ott minden megszépül! 9 év ide vagy oda, eléggé durva a grafikai színvonal.
Csak a játékmenet annyira nem fog meg sajna... A lendület a 3. részt követően a Vice City-ig tartott, utána kifulladt.
Mindig teszek vele egy próbát, de felénél-kétharmadánál beleunok. Nem tuti, hogy most eljutok addig...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...