Call of Duty-játékokkal bővülhet a Game Pass

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre erősen pletyka, de nem kizárt, hogy hamarosan különböző Call of Duty-játékok és a Diablo II felújított változata is csatlakozni fog a Xbox Game Pass amúgy sem szegényes felhozatalához.

A Microsoft az év elején az év legnagyobb üzletét kötötte az Activision Blizzard felvásárlásával. A kiadó legsikeresebb sorozata, a Call of Duty jövője kapcsán azóta lényegében naponta érkeznek a különböző helyzetjelentések. Állítólag megszűnik az évenkénti premier, a két nagyobb megjelenés közötti köztes években a régebbi epizódok felújított kiadásai nyújthatnak majd vígaszt.

Most pedig arról pletykálnak, hogy hamarosan a Game Pass-előfizetők is megkapják majd a sorozat egyes epizódjait, ráadásul úgy fest, hogy a Diablo II felújított kiadása is csatlakozik majd az szolgáltatáshoz.

A ModernWarzone ugyanis a Twitteren jelentette, hogy az Xbox Game Pass Deals oldalán felbukkant a Call of Duty: Black Ops - Cold War, a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, illetve a 2019-ben megjelent Call of Duty: Modern Warfare is, ami elvileg idén kapja meg a folytatását. Mellettük pedig a Diablo II: Resurrected is bekerült az akciós kínálatba.

Ez önmagában semmit sem jelent, de a ModernWarzone beszámolója szerint a Bethesda felvásárlását követően is ez volt a menetrend. A Bethesda játékai akciósan beszerezhetőek voltak a Game Pass-előfizetőknek, majd nem sokkal később csatlakoztak a Game Pass kínálatához.

4.
4.
Kamukaze
Nézegettem a kimoderált kommentek számát a tegnapi posztok alatt. Valaki nagyon haragban lehet a világgal.
3.
3.
crytek
4-5 órás tömény akciózás. Várom az összeset
2.
2.
Ooorky
11/10, mindig is imádtam a CoD-okat, 1800 órám van az összesben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...