Kitiltották az Oscar-díjátadóról Will Smitht

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idei Oscar-gálán történt Will Smith-féle pofozkodás ügyében végre döntést hozott a The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, aminek értelmében tíz évre kitiltotta az Akadémia a színészt az Oscar-díjátadóról.

Az idei Oscar-díjátadó valószínűleg azért marad örökre emlékezetes, mert Will Smith felpofozta Chris Rockot az eseményen, aki ízléstelenül viccelődött Smith feleségének betegségén. A történtek hatalmas médiavihart kavartak, gyakorlatilag a mai napig beszédtéma az eset.

Közben Smith mögül elkezdtek kihátrálni a futó projektjeiket finanszírozó stúdiók, így bajba került a Bad Boys negyedik epizódja, valamint a netflixes projektje, a Fast and Loose is parkolópályára kerülhetett. A pontot az i-re valószínűleg az Akadémia mostani döntése teszi fel, ugyanis a The Academy of Motion Picture Arts and Sciences tagjai úgy döntöttek, hogy tíz évre kitiltják az Oscar-díjátadóról Will Smitht, aki ráadásul az Akadémia által szervezett más eseményeken sem vehet részt ez idő alatt.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Smith közleményben jelezte, elfogadja és tiszteletben tartja a bizottsági testület döntését.

27.
27.
Ooorky
#26: Ezzel maximálisan egyetértek.
26.
26.
dcba
#24: Ez a mai csodas 2022 amikor botlasz egyet es azonnal cancelelve lettel.

Szerintem pl a Twitter az emberi aljassag netovabbja, a sok gusztustalan kepmutato akik twitteren mondjak meg mindenrol az okosat, egyszeruen fortelem.

Will Smith kapjon egy birsagot, fizessen be xy penzt, esetleg csinaljon kozmunkat, aztan hagyjak beken. Valoban nem kellett volna ezt csinalnia, magam is helytelennek tartom, de azert ez a boszorkanyuldozes is nevetseges.
25.
25.
Csoki80
#24: Kint is lerúghatta volna, suliban is úgy szoktuk :-D
24.
24.
Norbiii
Ez most annyit jelent hogy nem jelenhet meg, de Oscart meg kaphat?

Bar attol tartok, hogy ezek utan nem fog Oscart kapni es felek hogy filmekkel sem fogjak mar ugy kezelni, de ne legyen igazam.

Will Smith pofonja elfogadhatatlan, nem igy kellett volna reagalnia, de ha ezert nem fog tobb oscart kapni az szemetseg.

Hogy miert?

Pl lesz egy jo film, amiert megerdemelne a dijat. Csak ezert a pofonert nem fogja megkapni, mikozben a szerep miatt raszolgalna?
23.
23.
wolfwarrior
#12: Will röhögött a viccen, de a felesége nem és egy felvételen látni ezt, meg, hogy közben milyen megvetően néz Will-re, hogy: "hogy, merészeled"

A felesége meg, nem az a fajta akit érdemes védeni.
22.
22.
Gpety
#12: Nézd meg és rájössz, hogy abban nem volt gúnyolódás. 1. azzal kezdi, hogy I love you Jada és utána a G.I. Jane sem negatív kontextusba jön elő. Én elsősorban gondolkodnék, Smith nem ezt tette.
21.
21.
Ooorky
#20: Pillanatnyilag a kis pc nyafogók tüntetőleg támogatják, pár hét és lecseng.
20.
20.
Caleon
#17: Arról nem is beszélve, hogy a pofon mennyire megdobta Rock karrierjét. Még szívességet is tett neki azzal, hogy lekent neki egyet. Máshogy kellett volna revansot venni, mert így ő lett a bully.
19.
19.
crytek
#17: Elég jó videók keringenek miatta a neten...Mondjuk ahhoz hogy a bezártság miatt öngyilkos legyek azért oda kell el elfajzott lélek...
18.
18.
Chdz
Ez legyen Willy a kovács baja, pont leszarom a fejüket..
17.
17.
PS4jacksony
Írjátok páran ugyanígy tettetek volna az én véleményem még is csak az.hogy egy ilyen színvonalú eseményen amire az egész világ figyel nem így kellett volna megoldani a sérelmet ,hanem a a ceremónia végén odamenni Rockhoz vagy pofon nélkül felmenni és égőbb lett volna az . Mert így a nyilvános pofozkodás nagyobb faszság lett mint amiért kapta Rock ! Szerintem !
16.
16.
Heldengeist
#14: Sanghajban csak Hszi Csin-ping zéró COVID politikája pusztít, nem a vírus. Ha valaki megköszörüli a torkát már lezárnak egy városrészt.
15.
15.
Faint1993
#5: +1
Enélkül nem is tudtam volna, hogy volt oscar és ahogy neten láttam sok mások is így vannak ezzel. Hogy ki kapott szobrocskát már amúgy se számít évek óta.

Még mindig nem vagyok 100%ig biztos, hogy ez nem volt megrendezve. Tekintve, hogy Will nevetett a viccen mielött felpattant pofozkodni.
14.
14.
dcba
#12: Egy beszolas eleg lett volna, amit meg is tett, de igy kimenni es a vilag szeme elott pofonvagni valakit egyszeruen ilyet nem csinalunk. Ezert vagyunk fejlettebbek mint az allatok, mert nem feltetlen azt tesszuk amit az osztoneink diktalnak nekunk.

Az ok, hogy megsertodnek Rock poenjan, de ezt meg lehetett volna oldani mashogy is, Jada meg ahelyett, hogy teli szajjal rohogott volna azon, hogy a ferje epp most vegezte ki a karrierjet, inkabb szaladt volna utana es huzta volna vissza, egyutt vannak vagy 25-30 eve szerintem pontosan tudta miert allt fel Will.

Rock meg lehet izlestelen volt, de ezt hivjak ugy, hogy roasting, Will es Jada benne vannak a szakmaban evtizedek ota es ismertek is Rockot, gondolhattak, hogy lesz rajtuk poenkodas.
Rock meg istenes volt, mert felhozhatta volna, hogy Jada mekkora ribanc es, hogy alazta meg Will-t egy musorban ahol szepen kitargyalta, hogy hogyan kefelt a fia koru fiatal rapperrel, mikozben Will a konnyeivel kuszkodik. Rock siman mondhatta volna, hogy Seems like the Smiths open for everything except for jokes, vagy valami sokkal szivtelenebbet.

A masik, akkora feneket keritenek ennek az egesznek, hogy ket gazdag hiresseg pofozkodott, mikozben Shang Hai-ban ujra pusztit a rohadt koronavirus es az emberek mar abszolut el sem hagyhatjak a lakasaikat, kutyat is ugy setaltatnak, hogy az ablakbol logatjak ki a kutyat, tovabba Ukrajnaban gyerekek hallnak meg, noket eroszakolnak, mindennek az ara az egekben lesz, az oroszokat a vilag kb cancelelte csak mert a vezetojuk idiota, de persze a legfontosabb hir, egyik szuper gazdag pofont adott egy masiknak.
13.
13.
crytek
#12: Semmi. Hagyni kell a faszba. Az ütés sosem old meg semmit.
12.
12.
Feri899
#10: Szerinted mi az alkalomhoz illő viselkedés, ha a felesége betegségével gúnyolódnak?
11.
11.
Heldengeist
#2: Semmit nem csinált Rock. Elsütött egy (Jada betegségére való tekintettel) kissé ízetlen félmondatos poént. A felesége meg amúgy egy ribanc, fogalmam sincs, miért tűri meg még mindig Smith.
10.
10.
Gpety
Ez így tényleg példaértékű. Nem is annyira neki szól, hanem mindenki másnak, hogy a jövőben próbáljanak meg alkalomhoz illően viselkedni.
9.
9.
xanatos0911
A címből pedig hiányzik egy “z” betű.
8.
8.
xanatos0911
Chris Rock: Gonosz. Jada: Ártatlan. Will: Áldozat.

Ugye…? Ugye?! UGYE!??!

Fun fact: Háromból kettő nem stimmel.
7.
7.
Parano1d
Már lemondott az akadémiai tagságáról amúgy is, szóval okafogyott a történet.
6.
6.
NECROSMOKE
Úgy kell neki. Még ha kocsmában szólnak be, akkor ok, hogy burán vagod. De egy ilyen helyen ez helytelen volt.
5.
5.
Slik
pont egy ilyen dolognak kellett tortennie h jovore is megtarthassak az oszkart mert mar a kutyat sem erdekelte
erdekes
4.
4.
ATi0021
Chris Rockot kellett volna kitiltani. Ha az én feleségemen poénkodik aki ráadásul beteg is, én is úgy pofán vágtam volna. De ugye ez Ámeriká szóval az idióták földje.....
3.
3.
Takacs014
Jól tette Will Smith. Ebben a túl tolt PC-skedő világban mindent elkell tűrni?!

Will egy jó színész, 2-3 év múlva majd szépen vissza engedik úgy is.

Chris Rock meg örülhet, végre el tudja adni a jegyeket a műsoraira..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...