A készítők biztosak benne, hogy még idén megjelenik a God of War: Ragnarök

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2018-as God of War a minap ünnepelte a negyedik születésnapját, és bár Cory Barlog videóüzenete nem nyugtatta meg a rajongókat, egy másik fejlesztő jelezte: biztos, hogy még idén kijön a folytatás.

Szerdán volt négyéves a God of War, a játék direktora, Cory Barlog pedig közzétett egy rövid videóüzenetet ennek apropóján, amelyben arra kérte a rajongókat, hogy várják türelemmel a folytatást érintő híreket.

"Nem sokat beszéltünk a játékról, ugyanis mindenki keményen dolgozik. Perfekcionisták vagyunk, a legmagasabb szinten tökéletesítjük a grafikát; annyi minden történik, és úgy szeretném, ha ezeket megoszthatnánk veletek, de a játék még nem áll készen erre" - üzente Barlog, egyúttal megígérte, hogy amint lehet, újabb látnivalókkal rukkolnak elő.

Habár az úriembernek valószínűleg nem ez volt a célja, a rajongók azon részét, akik attól tartottak, hogy a God of War: Ragnarök mégsem jelenik meg idén, nem igazán sikerült megnyugtatnia.

Még szerencse, hogy Bruno Velazquez, az animációkért felelős vezető is porondra lépett a Twitteren, az aggódó játékosok kérésére pedig kategorikusan kijelentette, hogy a játék még 2022-ben boltokba kerül. Mi a magunk részéről örülünk, hogy ennyire magabiztos, hiszen tudjuk jól, hogy a Sony előszeretettel halasztja el a premiereit, ha úgy látja jónak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...