Starfield - az űr melódiája

  • Írta: szlav
  • 2022. április 26.
  • Videó
Link másolása
Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a Bethesda csapata. Ezúttal a Starfield zeneszerzője, Inon Zur és játék hangrendezője, Mark Lampert állt kamera elé, hogy ízelítőt adjanak a végtelen űrkaland hangzásából.

A Starfield legutóbbi fejlesztői naplójában egy hűséges útitársat ismerhettünk meg, a mai videóban azonban egy olyan jelenség kapta a főszerepet, ami az első perctől végigkísér bennünket az utunkon: a zene! A The Elder Scrolls-játékok vagy a Fallout-széria rajongói jól tudhatják, hogy a megfelelő aláfestés milyen kulcsfontosságú egy hatalmas szerepjátékban, ez pedig nincs másképp a Starfield esetében sem.

A Bethesda Game Studios hangrendezője, Mark Lampert és a Starfield zeneszerzője, Inon Zur láthatóan igen komolyan vették a feladatukat - a hajtóművek halk zúgása és a környezet zörejei éppen akkora figyelmet kaptak, mint a játék reményteli, vissza-visszaköszönő fő zenei témája. Mi már alig várjuk, hogy megismerhessük ezt a hatalmas univerzumot!

A Starfield november 11-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul már a premier napján csatlakozik a Game Pass kínálatához is.

5.
5.
Heldengeist
#4: Ami valljuk be, nem lehetetlen. Szerintem játékmechanikailag és történetileg a játékaik butulása megáll a Fallout 4 szintjén, amúgy meg bugos lesz, mint az összes többi játékuk.

Szóval nem várnék többet, mint egy hót bugos The Outer Worlds.
4.
4.
Ooorky
#2: Ahhoz, hogy azt alulmúlja minimum fel kellene gyújtania a gépeket amikre feltelepítik :P
2.
2.
crytek
Ne legyen igazam ,de annyira "tolják" a gamet tuti hogy egy skyrim szintet se üt majd meg.
1.
1.
Fata Morgana
Nagyon várom, a játékot, bár Xsx, még nincs, de mire a játék megjelenik addigra a TV alatt fog duruzsolni.
Biztos, hogy egy remek játékot kapunk,sőt megkockáztatom, akár olyan horderejűt, mint az Elden Ring, bár más a stílus de simán szólhat akkorát.
Addig Elden Ring és semmi más.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...