Rocket League-riválison dolgozik a 2K Games

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, a 2K Games megirigyelte a Rocket League sikerét, és állítólag már javában dolgozik azon, hogy előrukkoljon a méltó kihívójával - csak itt motorokkal hajtunk majd a gólokért.

A 2K Games anyacége, a Take-Two Interactive korábban arról számolt be, hogy 26 free-to-play játék készül a stúdióinál; valószínűleg ezek sorát erősíti majd a 2K Games Rocket League-kihívója is, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül, és vélhetően még a következő hónapokban bemutatkozik. (A zárt alfateszt tavaly zajlott le.)

Erről az általában megbízható Tom Henderson írt az Exputeren, aki úgy tudja, hogy a játék a Gravity Goal címet kapta, és alapvetően pont az lesz a feladatunk benne, mint a Rocket League-ben: egyedül, vagy két-, illetve háromfős csapatokban kell hajtanunk a labdáért, hogy gólt lőjünk vele.

A csavar az, hogy a Gravity Goal legalább annyira Tron, mint amennyire Rocket League: itt motorokkal játszunk majd, és amellett, hogy a körítés is a klasszikus filmet idézi, még egy hokikorongszerűséget is kapunk, amivel megdobhatjuk, és így lassíthatjuk vagy meg is állíthatjuk az ellenfeleinket.

1.
1.
cyberstaker
Nekem éppen elég volt ebből a szemétből. Boldog ember vagyok, mióta abbahagytam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...