Brit toplista: az élen kezdett a Nintendo Switch Sports

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 2.
  • Toplista
Link másolása
A Nintendo Switch Sports a múlt héten mutatkozott be, és kényelmesen letarolta a dobozos eladásokat összegző brit toplistát. Ezzel együtt a PlayStation exkluzívjai is tudtak erősödni egy kicsit.

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Nintendo Switch Sports, amely a harmadik legjobb nyitányt produkálta az Egyesült Királyságában a sorozat részei közül - mondjuk a Wii-re megjelent epizódokat valószínűleg nehéz is lenne überelni ezen a téren. Partijátékhoz mérten kifejezetten nagyot ment a cím egyébként, igaz, az efféle anyagoknál ez kevésbé jelzésértékű a későbbi eredményeket tekintve, mivel a megcélzott casual közönség jellemzően nem az első héten repül rá a megjelenésekre.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga tehát kénytelen volt feladni a hetek óta menetelését, és most már csak az ezüstérmet vihette haza, míg a dobogó legalsó fokára a Gran Turismo 7 állhatott fel: a Polyphony Digital versenyjátéka azért tudott így megerősödni, mert a brit boltokba újabb adag PlayStation 5 érkezett - ez egyébként a Horizon: Forbidden West teljesítményére is áldásos hatással volt. Végül emlékezzünk meg a Kirby and the Forgotten Landről is, amely kis hatásszünetet követően újra a legjobb tíz között szerepel.

1. Nintendo Switch Sports
2. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
3. Gran Turismo 7
4. Horizon: Forbidden West
5. Pokémon Legends: Arceus
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Elden Ring
8. Grand Theft Auto V
9. Kirby and the Forgotten Land
10. Animal Crossing: New Horizons

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...