Egy éven belül megjelenik a Skull & Bones és az új Avatar-játék is

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentése során megerősítette, hogy tervei szerint a következő egy éven belül boltokba kerül a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora is.

A Ubisoft is közzétette az aktuális üzleti jelentését. A francia kiadó a márciussal véget ért pénzügyi évére 2,1 milliárd eurós forgalmat könyvelhetett el, ami 4 százalékos visszaesést jelent éves szinten, míg a nyeresége 105,2 millió euróról 79,5 millió euróra csökkent. Azért nem olyan vészes a helyzet: az elmúlt tizenkét hónapban az Assassin' Creed-, a Far Cry- és a Rainbow Six-franchise is 300-300 millió euró felett termelt, amire még sosem volt példa korábban.

Ezek után aligha meglepő, hogy a Ubisoft megerősítette, "a legnagyobb franchise-aihoz" mobilos változatot is készít, igaz, ennél több részletet nem árult el. A jövőbeli tervei kapcsán azonban a legfontosabb hír sokak számára az lehet, hogy - sok más apróság mellett - a régóta várt a Skull & Bones, az Avatar: Frontiers of Pandora és a Mario + Rabbids: Sparks of Hope is megjelenik a következő egy évben, pontosabban 2023 áprilisáig. A következő üzleti évre így "jelentős" bevételnövekedést vár a cég.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...