Kiderült, hogy mikor jön a következő South Park-film

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A South Park készítői még tavaly állapodtak meg a Paramounttal arról, hogy tizennégy South Park-filmet fognak készíteni a Paramount+ szolgáltatásra. Ezek közül két hét múlva jelenik meg a harmadik.

A Paramount+ bejelentette, hogy június 1-jén kerül fel a kínálatába a következő South Park-film, amely a The Streaming Wars alcímet kapta. Habár a cím sejteti, hogy miről lesz szó, a hivatalos leírásból még annyi derül ki a sztori kapcsán, hogy egy olyan esemény van kibontakozóban, amely egész South Park létét fenyegeti.

A Paramount még tavaly állapodott meg a South Park készítőivel arról potom 900 millió dollárrért cserébe, hogy azok a Paramount+ szolgáltatásán folytatják a South Parkot, emellett pedig tizennégy filmet és egy videojátékot fognak leszállítani neki. A filmek közül ez már a harmadik a Post Covid és a Post Covid: Covid Returns után, illetve nincs messze a negyedik sem - ez szintén nyáron fog befutni.

3.
3.
fojesz
#1: Javítottuk, köszi!
2.
2.
Zisten
Kezdtem örülni. Azt hittem új játék jön. :(
1.
1.
Hab
"A Paramount még tavaly állapodott meg a South Park készítőivel arról potom 900 dollárrért cserébe" - Mármint 900 millió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...