Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 16.
  • Toplista
Link másolása
Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

Még mindig a Nintendo Switch Sports vezeti a brit játékeladási toplistát, pedig az eladásai folyamatosan csökkennek - most épp 54 százalékkal estek vissza az előző héthez képest. Bizony, a listán is érezteti a hatását, hogy viszonylag pangós időszakot élünk a megjelenések terén, nincs olyan (dobozos) nagyágyú, ami veszélyeztetné az aranyérmét.

Hasonló helyzetben van a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is, amely hatodik hete tanyázik az első vagy a második helyen - most is az utóbbi jutott neki, és nagyon úgy néz ki, hogy bebetonozta magát a nyári slágerek közé. A harmadik helyre a Horizon: Forbidden West ért oda, míg a hét újonca, az Evil Dead: The Game az ötödik helyen kezdett.

1. Nintendo Switch Sports
2. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
3. Horizon: Forbidden West
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Evil Dead: The Game
6. Pokémon Legends: Arceus
7. Minecraft (Switch)
8. Grand Theft Auto V
9. Animal Crossing: New Horizons
10. FIFA 22

1.
1.
zozo76hun
Sosem volt valahogy hozzam kozel-allo a nintendo meg a jatekai, az ilyen marioktol eleve kiutest kapok. Most neztem par gameplay-t a Switch Sport-bol (nintendolgok, nessaj), meg a Zelda-bol (adafakamaza). Az a baj hogy annyira aranyos jatekok hogy nem lehet elmenni szo nelkul. melletuk. Meg a vegen kell vennem egy OLED gepet... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...