Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

  • Írta: szlav
  • 2022. május 16.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.

Néhány nap, és végre mi is nyakig elmerülhetünk Boston rejtélyes gyilkossági ügyeiben. A Big Bad Wolf csapata korábban már szentelt egy-egy videót a Vampire: The Masquerade - Swansong főszereplőinek, így már közelebbről is megismerhettük Galeb és Emem oldalát, a trió azonban csak Leyshával lehet teljes.

A Malkavian-klán tagjaként Leysha múltja a felejtés homályába veszik. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy az emberfeletti érzékekkel rendelkező vámpír ne értene a nyomozáshoz. Az alakváltás segítségével könnyen elvegyülhetünk, hogy aztán az éles látását és szaglását kiaknázva ráleljünk a múlt titkaira. A nyomozás során ráadásul még Leysha kislánya is velünk tart majd, aki a fiatal kora ellenére meglepően hasznos társnak bizonyulhat a rejtélyek felgöngyölítése során.

A Vampire: The Masquerade – Swansong május 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Az ígéretek szerint később Nintendo Switchre is megjelenik a játék.

1.
1.
wolfwarrior
hmm, Ok, őszinte leszek nem vagyok szakértő a Vampire masquared világban, Játszottam a Bloodlines de amúgy nem tudok sokat...de... A Malkáviaiak nem őrültek? még hozzá a kiszámíthatatlanság szélén? Nem problémás ilyet kiküldeni, vagy ennyire gyenge a vér benne? És Egyébként is Ők látják a jövőt, vagy legalább is, hangokat hallaniuk amik megjósolják vagy valami?

Mellesleg előre sejtem hogy a "lánya" nem is létezik csak az őrület, vagy a belső gyerek vagy ilyesmi..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...