Ekkor csatlakoznak az Xbox Game Passhez a Ubisoft korábban ígért játékai

  • Írta: szlav
  • 2022. május 20.
  • Akció
Link másolása
Néhány hete már megtudhattuk, hogy az Assassin's Creed: Origins és a For Honor: Marching Fire is bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába. Ma megtudtuk, mikor kerül erre sor.

A Microsoft egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a Ubisofttal való együttműködés kereteiben hamarosan az Assassin's Creed: Origins és a For Honor Marching Fire kiadása is csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához. Pontos premierdátumot azonban csak a mai napon kaptunk, végre ugyanis mindkét játék felütötte a fejét az Xbox Game Pass hamarosan érkező játékokat jegyző listájában.

Elsőként a For Honor: Marching Fire Edition élesedik majd: a csomag június 1-jén csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz. PC-n ez a Ubisoft Connect applikáció révén történik majd. Konzolon szintén ezen a napon váltja le a Marching Fire a már jelenleg is a csomagban lévő For Honor alapváltozatát. Az új verzió az eddigiek mellett tartalmazza a Marching Fire expanzió 16 hősét, a Wu Lin frakciót, az Arcade Mode-ot és hozzáférést biztosít a Breach 4v4-es kastélyvédős játékmódjához.

Az Assassin's Creed: Origins június 7-én érkezik PC-re, konzolra és cloudra egyaránt (PC-n szintén a Ubisoft Connecten keresztül). Habár itt a játék alapváltozatát kapjuk, mindenképp érdemes megemlíteni, hogy Bayek története ezen a napon kapja meg az újgenerációs frissítését is, így Xbox Series X/S-en már 60 fps-sel élvezhetjük az egyiptomi túrát. Ugyanezt az előnyt természetesen a PS5-ös játékosok is kihasználhatják majd.

3.
3.
Ooorky
Origins-t kipróbálom series x-en, de csak azért, hogy lássam mekkora a különbség egy ps4 slim-hez képest.
1.
1.
crytek
PS Nowba pedig a Vallhalla és a Crew 2 is ott lesz... finom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...