SGF 2022: A Ubisoft már biztosan nem tart műsort júniusban

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Noha korábban arról pletykáltak, hogy a Ubisoft is megtartja a maga műsorát az E3 előtt, a kiadó illetékesei megerősítették, hogy júniusban már ne számítsunk tőlük semmi ilyesmire.

Hiába marad el az E3, a jövő héten jó pár videojátékos esemény vár majd minket. És bár korábban arról pletykáltak, hogy a Ubisoft is kiadós műsorral készül erre az időszakra, a cég illetékese most közölte az Axios magazinnal, hogy júniusban erre már biztosan nem kerül sor, csak valamikor később az év folyamán.

A Ubisoft egyébként az E3 hagyományos konferenciázói között van, minden júniusban tartott műsort, a kivételt a 2020-as év jelentette, amikor is a nyári Ubisoft Forwardot júliusig halasztották. A korábbi pletykák szerint egyébként mindenképp lenne aktualitása egy új show-nak, hiszen a cégnél egy zsák új játék készül, köztük az Immortals: Fenyx Rising folytatása és egy 2,5D-s Prince of Persia is.

A Ubisoft játékai ennek ellenére feltűnhetnek más műsorszámokban, igaz, a Summer Game Fest résztvevői közül egyelőre hiányoznak a franciák.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Viktor_The_Best
Ezek mit csinalnak amugy??? Hol a splinter cell vagy a prince of persia? Hol van kedves uborka??? Fejlesztetek egyaltalan mar jatekot???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...