Furiosa - már forog a Mad Max: Fury Road előzményfilmje

  • Írta: szlav
  • 2022. június 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt egy teljes évet csúsztak a munkálatok, most azonban végre megkezdődött a Furiosa forgatása. A film története a Mad Max: A harag útja eseményei előtt játszódik majd.

Már jó ideje tudjuk, hogy George Miller előzményfilmet készít a Mad Max: A harag útja után, a fiatal Furiosára fókuszáló történet eddigi produkciója azonban nem volt zökkenőmentes. Ezt jórészt a koronavírus-járványnak és a vele járó korlátozásoknak köszönhettük, ezek enyhülésével azonban végre megkezdődhetett a forgatás.

Ez utóbbit egyébként Chris Hemsworth Twitter-bejegyzéséből tudhattuk meg, a Marvel-filmek Thorjaként ismert színész alakítja ugyanis a film elsőszámú gonosztevőjét. Vele száll majd szembe A harag útján megismert Furiosa, akit a 2015-ös filmben Charlize Theron alakított, a számos évvel korábban játszódó előzménysztoriban azonban Anya Taylor-Joy testesít meg.

2.
2.
Heldengeist
#1: Meg amúgy minek is már? Maximum rebootolni tudnák, Gibson már kiöregedett. Hűnek meg úgysem maradnának az eredeti szellemiségéhez, mert az túl toxikusan maszkulin lenne.
1.
1.
nemfontos
Egy rendes mad max filmnek jobban örültem volna. Bár már olyan úgysem lesz többet mint az első két rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...