A Wolfenstein: The New Order az Epic Games Store legújabb ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2022. június 2.
  • Akció
Link másolása
Folytatódik az Epic Games Store nagy nyári vására, melynek keretei közt az ingyenesen kínált játékok terén is alaposan odateszi magát az áruház. Ezúttal a Wolfenstein: The New Order várja a játékosokat.

2014-ben a MachineGames és a Bethesda újjáélesztették a Wolfenstein-szériát, és milyen jól tették azt! A The New Order egy iszonyatosan fantáziadús alternatív idővonalat tárt elénk - egy olyan világot, ahol a második világháború nem ért véget a 40-es években. A világégés húsz évvel később is megállíthatatlanul tombol, ez idő alatt pedig a nácik a saját képükre formálták a világot. Egy tényezővel azonban ők sem számoltak: a megállíthatatlan B. J. Blazkowiczszal!

Az olvasóink többsége valószínűleg már kívül-belül ismeri a játékot, de ha eddig mégis kimaradt volna a Wolfenstein: The New Order, akkor most egy hétig teljesen ingyenesen beszerezhetitek azt az Epic Games Store weboldaláról vagy az asztali kliensből. Jó szórakozást hozzá!

A jövő csütörtökön érkező következő ajándékról az Epic ezúttal sem rántotta le a leplet, úgyhogy majd egy hét múlva visszatérünk a témához.

1.
1.
honest guy
cryteket inasba tette az Epic. Múlt héten Bioshock collection, most meg ez... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...