SGF 2022: Úgy néz ki, Hot Wheels-kiegészítővel indít a Forza Horizon 5

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Valószínűleg a napokban mutatkozik majd be a Forza Horizon 5 első kiegészítője: nem is Microsoft-projektről beszélnénk, ha nem szivárgott volna ki ez is idő előtt.

Ahogy azt a Forza Horizon 5 húszmilliós mérföldköve kapcsán említettük, bőven esedékes lenne a játék első kiegészítőjének leleplezése, és úgy tűnik, így van ezzel a Microsoft is: egy Reddit-felhasználó szúrta ki a Steamen, hogy a redmondiak egy darabig az első DLC-vel egybecsomagolva hirdették a címet, ezt azonban egy olyan bannerrel tették, amin már befigyel a csomag artworkje is.

Habár a képet már levették azóta, az internet megörökítette természetesen, ez alapján pedig Hot Wheels témájú kiegészítőt kapunk majd. Hogy pontosan ez mit takar, azt még nem tudjuk, de a Forza Horizon 3-hoz szintén készült egy hasonló csomag, és az egy Hot Wheels ihlette játszóteret és tíz járgányt hozott magával. Korábbi találatok alapján egyébként már februárban elkezdődött a csomag tesztelése, így talán a premier sincs messze.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...