SGF 2022: Troy Baker és Ashley Johnson is szerepel a The Last of Us-sorozatban

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Néhány mondat erejéig az HBO-féle The Last of Us-sorozat is szerepet kapott a Summer Game Fest nyitóeseményén - ha már ennyire The Last of Us-lázban égünk, miért pont ez maradt volna ki?

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a The Last of Us-sorozatban Pedro Pascal és Bella Ramsay alakítják a főszereplőket, most azonban az is kiderült, hogy a Joelt és Ellie-t eredetileg játszó színészek is szerepelni fognak az adaptációban. A Summer Game Fest nyitóeseményén ezt maga Troy Baker és Ashley Johnson erősítette meg.

Ugyan nem árulhatták el, hogy pontosan kiket alakítanak majd, de nagyon izgatottak a projekt miatt, azt pedig már a franchise atyja, Neil Druckmann tette hozzá, hogy nemcsak egyszerű cameókat hoznak majd, ezek bizony jelentős szerepek lesznek. Druckmann egyébként egy fotót is mutatott a sorozatból, amely az általa rendezett epizód egyik jelenetét örökíti meg - ezt fent láthatjátok.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...