SGF 2022: Tizenöt remek indie cím a Day of the Devs műsorából

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Summer Game Fest nyitóműsorát követően nem sokkal már kezdetét is vette a Day of the Devs, a Double Fine és az iam8bit indie-bemutatója. Lássuk, milyen újdonságokat hozott!

Akit a műsor egyben érdekel, alább meglesheti, a konkrét bejelentésekért és látnivalókért pedig tekerjetek lejjebb!

A Little to the Left

Az Unpacking folytatása is lehetne az A Little to the Left, amelyben a lehető legprecízebben kell elrendezgetnünk a dolgainkat - már ha a macska hagyja! PC-re és Nintendo Switchre jön.

Animal Well

Klasszik metroidvania pixelart grafikával, aminek még a trailere is tartogat némi fejtörőt - az első tíz játékos, aki megfejti, megnyeri a játékot. PC-re és PS5-re érkezik.

Asobu Indie Showcase

A független japán fejlesztőkkel foglalkozó Asobu csapata két játékot hozott magával: bemutatkozik a Fox and Frog Travelers: The Demon of Adashino Island és a Goodbye World.

Bear & Breakfast

A Bear & Breakfastben egy panziót üzemeltethetünk, csak éppen egy medvével a főszerepben. Július 28-án premierezik PC-n és Nintendo Switchen.

Birth

Közepesen bizarr puzzle-játék, amelyben csontokból és szervekből rakhatunk össze mindenféle állatot. Augusztusban jelenik meg.

Choo-Choo Charles

A Choo-Choo Charles alighanem a legbizarrabb horrorjáték a közeljövő terméséből, elvégre egy démoni gőzmozdony lesz benne a legveszedelmesebb ellenfelünk. A Resident Evil 2 modjai óta nem féltünk ennyire vonattól!

Desta: The Memories Between

A Monument Valley-t és az Alba: A Wildlife Adventure-t jegyző ustwo legújabb fejlesztése lesz a Desta, amely alapvetően egy körökre osztott taktikai játék, de sportjátékos elemeket is tartalmaz. Az álmok és a félelmekkel való szembenézés témáját járja majd körül.

Escape Academy

Az Escape Academyben egy olyan iskolába látogatunk, amelyet a szabadulószobák szakértőinek hoztak létre. Július 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

How to Say Goodbye

A How to Say Goodbye idén érkezik PC-re. A puzzle-játékban egy szellemet alakítunk, aki próbálja elfogadni, hogy már nem él.

Naiad

Pihentető kalandjáték, amelyben egy folyóban úszva fedezhetjük fel a világot. PC-re fog megjelenni, és még idén.

Planet of Lana

A Wishfully Studios fejtörőkkel és ügyességi részekkel tömött platformere meseszépen fest, pedig egy robotinvázió kellős közepén játszódik. Még idén megjelenik PC-re és Xbox-konzolokra.

Roots of Pacha

Farmszimulátor a kőkorszakban, és igen, mamutok is vannak benne! A demója már elérhető a Steamen.

Schim

Stílusos platformer, amelyben az árnyékokat használjuk platformelemként.

Time Flies

Michael Frei (Kids) és Raphaël Munoz legújabb játéka egy nyitott világú légyszimulátor lesz, amelyben csekély idő áll majd rendelkezésünkre ahhoz, hogy teljesítsük a feladatainkat. 2023-ban érkezik PC-re, PlayStationre és Nintendo Switchre.


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...