SGF 2022: Idén nyáron kap remastert a Baldur's Gate: Dark Alliance II

  • Írta: szlav
  • 2022. június 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Az első Dark Alliance és a Tuque Games förtelmes rebootja után remasterelve tér vissza a 2004-es Baldur's Gate: Dark Alliance II is. A némileg kicsinosított újrakiadás az összes releváns platformot megcélozza.

A Black Isle Studios az év elején jelentette be, hogy a modern platformokon újra kiadják a Baldur's Gate: Dark Alliance II-t is, most pedig már azt is tudjuk, hogy mikor kerül erre sor... nagyjából. Napra pontos dátumot nem kaptunk, az ígéretek szerint azonban még idén nyáron megjelenik a PC-re, Xbox- és PlayStation-konzolokra, illetve Nintendo Switchre is elkészülő remaster.

A rövid előzetes mellett azt is megtudhattuk, hogy a 2004-es klasszikus új változata támogatja majd a kétfős lokális kooperatív játékot, online multiplayerre azonban nem érdemes számítanunk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Shao Kahn
Várom, de remélem végigjátszás is megjelenik mellé majd a neten. Megvan nekem az első rész, de szöveges végigjátszás nélkül nem tudom hogyan vihetem végig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...