SGF 2022: Nézd vissza az Xbox és a Bethesda műsorát + összefoglaló a bejelentésekről

  • Írta: sirdani
  • 2022. június 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a nyári konferenciasorozat egyik legnagyobb eseménye, az Xbox és a Bethesda közös műsora. Kövessétek velünk élőben a több mint másfél órásnak ígérkező bejelentéscunamit!

Olyan sok régóta várt cím lóg a levegőben, hogy megtippelni is nehéz, mik lesznek azok, amik biztosan beleférnek a Microsoft és a Bethesda 95 perces műsorába. Kis szerencsével talán láthatunk valamit a Starfieldből, vagy szóba kerülhet a Fable, esetleg egy új Forza Motorsport, vagy hovatovább még akár a Redfallról is derülhetnek ki újabb részletek.

Mindezek mellett még komoly esély van az új Forza Horizon 5 DLC promózására, az Obsidian új, Avowed címmel érkező RPG-je is részletesebben bemutatkozhat és azon sem lepődnénk meg, ha Kojima is beköszönne. Az biztos, hogy még egy röpke óra, és mindenre fény derül!

Update! Véget ért a show, itt nézhetitek vissza a teljes adást, lejjebb pedig listáztuk az esemény híreit:


Ez történt az Xbox és a Bethesda műsorán:


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

12.
12.
Robilluma
Az indie-k szupik voltak, a Starfield meg nagyon odavert. Brutáljó lesz.
Ha egyszer valaha megjelenik akkor a Diablo 4 is vinni fogja a pálmát.
Kár hogy a nagy hiányzók listája hosszabb lett mint az álleejtős gameplayeké :/ de ennek ellenére is tetszett a showcase.
11.
11.
crytek
#9: Scorn az csak egy game pass töltelék. Ha megbukik nem nagy dolog nem ms studiós játék. Max a kis indie cég leírja magát kb örökre...

Egyébként ne legyen igazan de ez a scorn szemmel láthatóan olyan 4-6 órás kis szösszenet lesz és kész.Pár hónap és kiderül.Mondjuk érdekes egy szerzet mert olyan játékokból ami 3-4 hónapon belül megjelenik kb órás gameplayek is vannak lassan ebből meg évek óta kb ugyanazt a pár snittet mutogatják..
10.
10.
Őrnagy
#4: Szerintem, ha 1 éven belül megjelenik 2 fasza játék, az már király. De ha végiggondoljuk, biztos találnánk még 2-t. Egynek itt van a Wo Long. Szerinted az valami gagyi szar lesz?
9.
9.
norbi27
#8: Se Indiana Jones.
A legmeglepőbb a Hellblade 2, ott valami nagyon félrement. Tavaly is "kifelejtették" a vasárnapi műsorból, majd tűzoltásként a game directort leültették egy székre a stúdióban, hogy elmondja 2 nap múlva a szokásost, amit már mindenki tudott. Utána jött még az 5 lándzsás QTE cinematic klip talán a Game Awards-on és ennyi. Mármint 2 éve ennyi. Pedig konzol launchra ígérték. Vicc az egész.

A kisebb, indie felhozatal legalább nagyon rendben volt. Tetszett a Ravenlok, a The Last Case of Benedict Fox, a High on Life és a Flintlock is.
Az Obsidian új játéka meh :(.
A Scorn borzalmas. Teljes csőd az egész. Kb 2x2 másodperc új jelenet, amit fel tudtak mutatni kb 2 éve. Mindig adnak egy pofont a hullának és megmutatják, hogy él. Nagy bukás lesz.
Wo Long jöhet, várjuk szeretettel. Csak a harc ne legyen egy-az-egyben Nioh.
A Diablo 4 külsőre, animációra, környezetre, nagyon tetszik. Többi megjelenéskor kiderül.
A Starfield szép, nagy, látványos, űrcsatás, bázis- és hajóépítős rpg cuccnak tűnik. Todd Howard meg egy illuzionista és még hazug is. Nem tudom mi lesz ebből. A naiv énemre hallgatok és bizakodom.
Redfall egynek elmegy. Arcane grafika (pff), Arcane mechanikák, csak nincs benne Deathloopos ötlet, nekem ez kicsit uncsi.

Közepes show volt, kevés szájtátós pillanattal, de a zsebbenyúlás (Riot, Team Ninja, Atlus, indiek) az mindig segít.
8.
8.
tyber16
Se Fable, se Hellblade 2, se Avowed, se Atomic Heart, se új Gears of War.... ellenben kapunk egy szánalmas lusta lehúzás szagú Forza Horizon 5 hot wheels dlc-t mert kifogytak az ötletekből. A Horzion 3-ban már kimaxolták ezt nem értem az 5-re miért ezt hozták vissza. Valamint egy csomó játékot ami jövőre jön csak dátum nélkül. Csoda, hogy ez a Scorn idén megjelenik.
7.
7.
SLi
starfield eszméletlen generic, érdektelen, a gampelay még ettől lehet jó
redfall, wo long, az új plague, flintlock, scorn ami érdekes volt, redfall volt talán a legmeggyőzőbb
6.
6.
Marcus88
Egy évvel ezelőtt sokkal jobb show-t csináltak ez amennyire be volt harangozva olyan gyenge lett.A pénteki show jobb volt mint ez.
5.
5.
crytek
Gyenge eresztés volt megint :(
4.
4.
Macifasz
Hát...szerintem ez semmivel sem volt jobb, mint a pár nappal ezelőtti Summer Game Fest. :-/ A Plague Tale 2 valamint a Starfield gameplay nagggggggggyon adta, de részemről kb. ennyi. Jó, a Diablo IV-nél is tapsikoltam azért. :-D Plusz mivel nem volt Hellblade 2 gameplay, így az valszeg még jó darabig nem fog megjelenni. :-(
2.
2.
Hab
Starfield eszméletlen jól néz ki! :D
1.
1.
Ooorky
Remélem tényleg játékbemutatók lesznek, nem pedig 80 perc celebfuttatás meg 10 perc gameplay.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...