SGF 2022: Jövőre csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 13.
  • Csúszás
Link másolása
Az elmúlt hónapok eseményei tükrében annyira nem meglepő a hír, de tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése átcsúszott 2023-ra.

Tegnap a Microsoft egy érdekes slide-ot villantott a műsora során, amelyen ötven olyan játék szerepelt, aminek a megjelenésére a következő tizenkét hónapban számíthatunk: ezek közül huszonöt még 2022-ben megérkezik, míg huszonöt 2023 első felében várható. Így nézett ki:

A lista kifejezetten impozáns, és sok esetben megnyugtató: jó látni például, hogy a Bethesda jövőre halasztott nagyágyúira nem kell olyan sokat várni, de a Diablo IV, a Resident Evil 4 remake-je és a Dead Space újrázása is ott figyel az első féléves megjelenések között. A rossz hír viszont az, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 is.

Habár az utóbbi hónapok történései után várható volt, tegnap kaptuk meg az első hivatalos megerősítést arra vonatkozóan, hogy a GSC Game World játéka mégsem fog megjelenni idén. Miután a fejlesztők kijevi székhelyűek, kénytelenek voltak beszüntetni a munkát az orosz-ukrán háború után, és csak jó pár hét csúszással, a munkatársak egy részének elköltöztetésével tudták folytatni azt.

Arról még nincs hír, hogy melyik napon kerülhet boltokba a várva-várt cím.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

14.
14.
crytek
#13: Bizakodásra ad okot...Hm lehet nem is lesz rossz?
13.
13.
crytek
Este video (20:00kor)

https://www.youtube.com/watch?v=cH3wS_Ld33U
12.
12.
Formula1fanatic
#7: Igen igazad van, akkor úgy írom, ki az aki nem csúszik meg manapság :D Oké a Stalker készítőire ez halmozottan igaz.
10.
10.
crytek
#9: És reméljük nem csak bugokban...
9.
9.
pszihoapu
a lenyeg hogy keszuljon. a haboru kitoresekor en a legroszabbtol tartottam. persze azt is remelem, hogy ha elkeszul, legalabb akkorat gurit majd mint az elso resz.
8.
8.
crytek
#6: Amiket eddig tologattak 99%-uk már volt annyira kész hogy legalább nyamvadt gameplay volt róluk
7.
7.
Robilluma
#6: Az április 28. volt...
6.
6.
Formula1fanatic
Amúgy is csúszott volna. Ki az manapság aki tartani tudja az elsőre kijelölt dátumot?
5.
5.
crytek
#4: Ebben egyetértünk. De ez régen is így volt évekig csak jött és jött.. Majd elhiszem hogy már tolhatom annál biztosabb nincs
4.
4.
nemfontos
Akkor sem jelent volna meg, ha semmi sem történik... de így nem kell magyarázatot adni.
3.
3.
Robilluma
Az Atomic Heartot várom a legjobban, de mivel ez is orosz fejlesztés és ott se volt a show-n, valszeg az is 2023 lesz.
Így az idei hátralévő GP felhozatal igen gyenge eresztés lett :/
A Pestis mese 2 és a Somerville érdekelne de utóbbit se láthattuk, míg Hugóék kalandja grafikailag mintha visszább lépett volna, nem pedig előre (amit nem igazán vágok h hogy lehet). Az első részt nagyon szerettem és sztem jobban nézett ki, remélhetőleg még csiszolnak a Requiemen rendesen.
2.
2.
crytek
Sehol se tart a fejlesztés..Ha idén jelent volna meg legalább gameplay lett volna.
1.
1.
Ganzer
Gondoltam. Kitartást nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...