SGF 2022: Itt a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 next-gen változata

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre teljes pompájukban élvezhetik az újgenerációs konzolok birtokosai a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 játékokat.

A Capcom Showcase alatt jelentette be a kiadó, hogy egy ingyenes frissítés keretein belül elérhetővé vált a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 játékok next-gen kiadása. A frissítésnek hála a játékokat 4K felbontás, stabilan magas fps, ray tracing, 3D audió és fejlesztett gameplay mechanizmusok mellett játszhatjuk most már PlayStation 5, valamint Xbox Series X és S konzolokon.

A frissítés mindhárom játékhoz a mai naptól vált elérhetővé, és mindenki számára ingyenesen elérhetőek, akik rendelkeznek a játékok valamilyen kiadásával, illetve újgenerációs konzollal. Egyébként nemrég árultak el újabb részleteket a készülő negyedik rész remake-kiadásáról, illetve bejelentették a Resident Evil: Village első sztorialapú DLC-jét is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
NathanDrake
1# Nosza, ahhoz meg is kell venni hogy ingyenesen frissítsd.
1.
1.
crytek
RE2-3-at nosza akkor ps+-ba vagy game passba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...