SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

  • Írta: szlav
  • 2022. június 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

Nem volt elég az Xbox és a Bethesda nagy bemutatója? Ne aggódjatok, itt a folytatás! Ma este egy újabb 90 perces adással készülnek a zöldek, és habár nagy leleplezésekre már nem érdemes számítanunk, az ígéretek szerint mélyebben is belenézhetünk a napokban bemutatott játékokba. Forza Motosport és Horizon? Starfield és Redfall? Egyelőre nem tudjuk, hogy mi kerül terítékre, de sok cím akad, amelyekből szívesen látnánk még többet, de persze a fejlesztői interjúkat sem utasítjuk vissza.

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza a teljes adást:

 

Számos korábban bemutatott játékba belenézhettünk, de érkezett néhány érdekes friss hír is. Ezekről külön is megemlékezünk:

Újabb előzetest kapott a S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl

Sajnos már biztos, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 csak jövőre jelenhet meg, az ukrán GSC GameWorld fejlesztői a bizonytalan élethelyzetük mellett is megleptek minket egy in-engine előzetessel:


Előzetest kapott a The Texas Chain Saw Massacre

Elsőként láthattuk mozgásban a PC-re és Xboxra (Game Passbe is!) érkező aszimmetrikus horrorjátékot. Lássuk, milyen lesz a The Texas Chain Saw Massacre!

Xbox-konzolokon is megjelenik a Valheim

A Valheim is csatlakozik a Game Pass kínálatához, ráadásul a konzolosok sem maradnak ki sokáig a buliból. A vikinges túlélőjáték PC-s verziója idén kerül az előfizetéses könyvtárba, a konzolos megjelenés pedig 2023-ban várható.

Amerikát frissíti legközelebb a Microsoft Flight Simulator

A repülőszimulátor rajongói megtudhatták, hogy a 10-es számú World Update az Egyesült Államok területeit veszi majd kezelésbe. A kicsinosított területek, a 87 kézzel modellezett tájékozódási pont és az új 3D-s városok mellett a Beechcraft Model 18 is beköszön.

Így fest majd élesben a Slime Rancher 2

Beatrix LeBeau és a különös kis zselatinszörnyek a Rainbow Island szigetére tartanak. Lássuk, hogyan fest majd az idén ősszel PC-re, Xbox-konzolokra és persze a Game Pass listájára tartó játék!

Crossoverezik a Fall Guys és a Halo

Master Chief zöld sisakját is magunkra ölthetjük majd a Fall Guys és a Halo keresztpromóciójának hála. A szettel érkező Spartan Showdown event június 30-án indul.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Robilluma
Ez szörnyű volt. A nulla a köbön.
4.
4.
Robilluma
Az első showcase-en mutatott játékokról fognak beszélni a fejlesztők szóval csodát ne várjatok. Plusz a tavalyihoz hasonlóan tűzoltásnak betesznek valami Senua 'gameplayt'. Ez is biztos valami 80% cinematic, 20% gameplay lesz.
3.
3.
Marcus88
Én hogy még egyszer nem ülöm végig az tuti,majd este megnézem a rövid hírekben mik voltak.
2.
2.
Grota333
Én titkon arra számítok, hogy a 2.ra hagytak meglepetés nagyobb durranásokat... :)
1.
1.
crytek
Előző is gyenge volt ez meg tuti még gyengébb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...