SGF 2022: Bejelentették a Fallout 5-öt, de egy rossz hírrel is szolgáltak

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Todd Howard egy interjúban mesélt a Bethesda stúdió jövőbeli terveiről, megemlítette a Fallout 5-öt is.

Az amerikai IGN egy interjú keretében kérdezte a Bethesda Game Studios fejesét, Todd Howardot a stúdió jövőbeni terveiről, és ő készséggel mesélt is róluk. Jelenleg természetesen teljes erőfeszítéssel a Starfielden dolgoznak, miközben a The Elder Scrolls VI fejlesztésének előkészítése zajlik. Miután azzal végeztek, utána rátérnek a Fallout 5-re. Todd Howard továbbá megjegyezte, hogy ezeken felül van még pár másik projektje is a stúdiónak, melyekre időről időre ránéznek majd.

Ez egyrészt fantasztikus hír a Fallout-széria rajongóinak, hiszen hivatalosan is megerősítették, hogy nem felejtkeztek el a legendás sorozatról, és jön a következő rész. Rossz hír viszont, hogy erre még nagyon sokat kell várni, valószínűleg a generáció végén láthatunk belőle valamit. Érdekesség, hogy a Fallout első része idén ünnepli a 25. évfordulóját, ennek alkalmából pedig egyelőre még csak a Fallout 76-hoz jelentettek be egy kiegészítőt, ami a The Pitt alcímet kapta.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

11.
11.
Ooorky
Remélem nem fallout 77 lesz az a bizonyos következő rész.
10.
10.
Jarl Balgruuf
A hulladék 4 után vajon hogyan sikerül még tovább butítani ezt a jobb sorsra érdemes sorozatot...
9.
9.
Heldengeist
#7: Az történetileg rendben van és kihozták a maximumot a Bethesda assetjeiből, de a Wasteland 2 viszont mechanikailag áll közelebb egy "igazi" Fallout 3-hoz, mint bármi más.
8.
8.
Robilluma
#4: Mit szeretnél 2025 végén? Egy TES platformert esetleg.
Akkor kezdik fejleszteni a TES6-ot ha kész a Starfield. Az jövőre lesz. Ha szeretnél egy 3(-4) év alatt elkészült gigaprojektet akkor ébredj fel. A Fallout 4 óta fejlesztik a Starfieldet. 7 (!!!) év alatt készül el ha kész lesz jövőre... Ha UE5-re könnyebb lesz játékokat fejleszteni akkor is -ha optimistán 5 évvel számolsz- 2028-29re jön az új Elder Scrolls. A Fallout 5 meg minimum 2x5 év. De ha a TES6ban is lesz 1000 felfedezésre váró bánya-falu-malom-mező, lesz benne építhető és testreszabható otthon és lovaskocsi, akkor ebben az évtizedben is necces a megjelenés.
7.
7.
br1Koo
#5: Azért a New Vegast nyugodt szívvel lehet Fallout 3-nak hívni.
6.
6.
markoci555
lehet hamarabb fogjuk élőben nyomni ha kitör a szomszédság miatt a nukleáris háború

#3 én addig örülök amíg kockázatosabb de új játékokat is tolnak, mivel ugyan az állandóan unalomba fullad, de
1. nem a bejáratott címek kárára, azért ne várjunk már 20 évet két játék közt
2. ha ugyan azokat az alapokat tartják meg csak űrben játszódik, akkor hol az újítás...
5.
5.
Heldengeist
#2: Szvsz az összes a Fallout 2 után spin-off másik stúdiótól.
4.
4.
Formula1fanatic
#2: Azért reménykedem még egy 2025 végi dátumban, bár 2026 vége reálisabb sajnos. Fallout 3 és TES5 között is nagyjából 3 év telt el.
3.
3.
Formula1fanatic
Mondjuk én marhára nem értem őket, mindenki TES6-ot akar, tuti biznisz lenne, erre kiadnak ilyen Starfieldeket helyette, ami megint csak rizikó. Persze én is várom ezt a játékot, de egy TES6-nak sokkal jobban örültem volna. Már akár a 7. rész is jöhetne, ha azt nézzük, hogy korábban minden új rész között 4-5 év telt el maximum.
2.
2.
Hab
Szerintem TES6 jó esetben 2027 körül jön legkorábban. Új Fallout-ra ebben az évtizedben már ne nagyon számítson senki, hacsak nem lesz egy spin-off, egy másik stúdiótól.
1.
1.
zoli12i
Amilyen tempóban dolgoznak mostanában, valószínűleg 10-15 év múlva lehet belőle valami.
Skyrim már 11 éve, hogy megjelent és azóta sehol a TES!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...