PlayStation-platformokra is megjelenik a Persona 4 Golden és a Persona 3 Portable

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Szerencsére a PlayStation-tulajoknak sem kell majd lemondaniuk a népszerű Persona-játékok portjairól, azonban kiderült egy rossz hír is ezzel kapcsolatban.

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, Xbox-konzolokra tart a Persona 5 Royal, valamint a Persona 4 Golden és a Persona 3 Portable is. Ugyan ezek a játékok eredetileg is PlayStation-konzolokra jelentek meg (a Persona 5 Royal PS4-re, a Persona 4 Golden PS Vitára, a Persona 3 Portable pedig PSP-re), egészen eddig nem volt lehetőségünk arra, hogy az utóbbi két címmel PS4 és PS5 konzolokon játszhassunk.  

Szerencsére a kiadó megerősítette, hogy ezek a címek nemcsak Xbox-konzolokra és Windowsra lesznek elérhetőek, hanem az újabb PlayStationökre is. Rossz hír viszont, hogy a tájékoztató képen kizárólag a PS4 van megjelölve, mint platform, ennek fényében nem számíthatunk arra, hogy a Persona 4 Golden, valamint a Persona 3 Portable ki fogja használni a PS5 adta lehetőségeket és funkciókat. Továbbá megerősítésre került az is, hogy ezek a címek kizárólag digitális kiadásban lesznek elérhetőek. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem közölt a kiadó hozzájuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...