A Capcom újra elérhetővé tette a nemrégiben frissült Resident Evil-játékok korábbi verzióit

Link másolása
A PC-s játékosok kérésének eleget téve a Capcom újra elérhetővé tette a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 korábbi, ray tracing és 3D audió nélküli változatait.

Ahogy pár napja beszámoltunk róla, a Capcom ingyenes frissítés keretén belül még szebbé varázsolta a Resident Evil 7-et, valamint a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 remake-változatait. Bekerült a ray tracing-támogatás, valamint a 3D audió, újgenerációs konzolokon pedig ezeken felül a magasabb képfrissítési ráta is. Ennek azonban nem minden PC-s játékos örülhetett, hiszen így megnövekedett a játék minimális rendszerkövetelménye, továbbá sok mod nem támogatott a játékok ezen verzióival.

Szerencsére a Capcom azonnal reagált a játékosok felháborodására, és a Steammel karöltve lehetőséget biztosít arra, hogy visszaállítsuk a játékok korábbi változatait, ha esetleg a gépünk nem birkózna meg a megugrott hardverigénnyel, vagy esetleg olyan modokat használnánk, melyek nem támogatottak a játékok újabb verzióival. Ennek a menetéről itt olvashattok bővebben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...