Frissítve: Egy bug miatt nem lehet végigjátszani a KotOR II switches változatát

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 1.
  • Hír
Link másolása
Egy kitartó játékos unszolására a portolást végző Aspyr is elismerte, hogy egy bug miatt nem lehet végigjátszani a Knights of the Old Republic II switches kiadását.

Az Aspyr az utóbbi időben ipari mennyiségben portolta a Star Wars-játékokat a Nintendo Switchre, nem olyan régen pedig a Knights of the Old Republic második részére is sort kerített. Kellemetlen bökkenő azonban a játékosok számára, hogy a portot egy bug miatt nem lehet végigjátszani.

Egészen pontosan az történik, hogy a játék fixen összeomlik a Basilisk Crash átvezető után, amikor a játékosok megérkeznek az Onderonra. Habár a hiba ismert egy ideje, a sztori pikantériája, hogy az Aspyr nem igazán verte ezt nagydobra, csak a minap, egy felhasználó unszolására erősítette meg Twitteren, hogy tudnak róla, és azon vannak, hogy a következő patchcsel megoldják a problémát - ezt az üzenetváltást kapta fel a sajtó is.

Az pedig még furcsább a történetben, hogy ebben a formában hogyan jelenhetett a játék, hiszen ebbe a bugba elég könnyen belefuthattak a tesztelők is.

Update! Habár a patch még nem érkezett meg, az Aspyr a weboldalán közölte, a csalások menüpontját használva átugorhatjuk azt a részt, amelyik miatt összeomlik a játék. Ennek a részleteit itt találjátok.

Azóta a készítők az Axiosnak azt is elárulták, hogy a hiba valójában nem érinti az összes játékost, csak egy kis részüket.

Update #2! Megérkezett a gyorsjavítás is a játékhoz, most már mindennek stimmelnie kell trükközés nélkül is.

7.
7.
Macifasz
#6: Ja így oké, én azt hittem a Remakera gondol, ami az első részből készül ugye.
6.
6.
Heldengeist
#5: Néhány éve frissítették. Szebb nem lett, csak stabilabb és kapott achievementeket. Talán amikor kiadták a Linux/OS X portot. Meg ugye most a Switch port.
4.
4.
Ooorky
Ez volt az Obsidian átok első megnyilvánulása emlékeim szerint.
Grandiózus, elődjét felülmúló rpg, majd jött a határidő/pénzfogyás és baltával kellett nekiesni.
De még így is leiskolázta a konkurenciát.
Remélem MS pénzen végre megalkothatják azokat a játékokat amiket mindig is akartak :-)
1.
1.
Shao Kahn
Maga a játék egyetlen hatalmas bug a lehetetlen és nevetséges történetével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...