Kiderült, mi lesz az Overwatch 1-ben megszerzett loot boxokkal és kreditekkel a játék folytatásában

Link másolása
Az Overwatch 2-ben nem lesznek loot boxok, így felmerülhet a kérdés, mi fog történni az első részben megszerzett loot boxokkal és kreditekkel.

Amint már korábban beszámoltunk róla, az Overwatch 2 free-to-play modellre vált, valamint eltörli a loot boxokat is. Mindemellett az Overwatchban eddig elért eredményeink és megszerzett játékbeli tartalmaink átkerülnek a folytatásba is. Ez egyfelől örömteli hír, viszont felmerülhet a kérdés, hogy mi történik azokkal a loot boxokkal, amiket az első részben szereztünk meg, de nem nyitottuk még ki őket. Továbbá az sem elhanyagolható kérdés, hogy mi lesz a különféle megszerzett játékbeli kreditek sorsa.

Ezeket a kérdéseket szerencsére Jon Spector, az Overwatch csapatának kereskedelmi vezetője tisztázta. Elmondása szerint nem kell aggódnunk ezek miatt, hiszen minden megszerzett játékbeli valuta (kreditek, OWL-tokenek, kompetitív pontok) átkerülnek az Overwatch 2-be. A megszerzett, de ki nem nyitott ládák tartalmáról sem kell majd lemondanunk. Ugyan a ládák nem kerülnek át a folytatásba, de a bennük rejlő tartalom mind-mind elérhetővé válik számunkra.

Az Overwatch 2 október 4-én startol PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...