GC 2022: A Ubisoft nem hagyja ki az idei Gamescomot

Link másolása
Ugyan a Ubisoft kihagyta a Summer Game Festet, de ettől még nem maradunk idén nyáron sem bejelentések nélkül a kiadóóriástól.

Az utóbbi időkben nagy a csönd a Ubisoft háza táján. Ugyan felröppentek pletykák arról, hogy hamarosan újra hallhatunk a Skull & Bonesról, illetve kaptunk Assassin's Creed-bejelentéseket is, viszont semmi más konkrétumot nem közölt már egy ideje a kiadó. Most viszont a Ubisoft Twitteren erősítette meg, hogy részt vesz az augusztus 24-28. között megrendezésre kerülő Gamescomon.

Egyelőre homály fedi, hogy milyen hírekre és bejelentésekre számíthatunk a kiadótól, ugyanakkor számtalan projekt van készülőben náluk, így például az Avatar: Frontiers of Pandora, a Skull & Bones, a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, a Beyond Good & Evil 2, a Just Dance 2023 és a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, valamint valami meglepetésben is reménykedhetnek a játékosok. Akárhogy is, augusztusban okosabbak leszünk ilyen téren.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
zoli12i
Ha lenne eszük, akkor jöhetne egy Ezio trilógia remake és a Black flag remake is...
1.
1.
Daniel21
A Beyond Good and Evil 2-t már rég lelőtték, vagy nem? :o
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...