Így néz ki a Call of Duty 2 az Unreal Engine 5-ben

Link másolása
A Call of Duty 2 is beállt azon régi játékok sorába, amiket az utóbbi időkben újraalkottak az Unreal Engine 5-ben. Most megnézhetjük, hogy nézne ki a klasszikus modern köntösben.

Az utóbbi időben számos játékot láthattunk újraalkotva a méltán népszerű játékmotorban, az Unreal Engine 5-ben. Ilyen volt például a Silent Hill, a GTA III, vagy épp a The Simpsons: Hit & Run. Most talán minden idők egyik legjobb Call of Duty-epizódját, a 2003-as Call of Duty 2-t nézhetjük meg, hogy is nézne ki modern köntösben. A TeaserPlay által feltöltött videóban az eredeti játék ikonikus helyszíneit láthatjuk eredeti, illetve Unreal Engine 5-ös változatban egymás mellett.

Természetesen a látvány nem minden, ha valóban remake-et szeretne az Activision készíteni hozzá, ahhoz alaposan át kellene dolgozni a játékmenetet is. Olyan játékmechanikákat kellene átültetniük az újabb részekből bele, melyek hatására az újabb generáció is élvezettel venné elő a klasszikus játékot. Mindenesetre egészen figyelemreméltó teljesítmény így is a projekt, és újabb példája annak, mennyire jó az Unreal Engine 5.

9.
9.
crytek
#8: Tök lényegtelen mire emlékeztet ezeket a fostartályokat nem kell komolyan venni ,ezek csak videok semmi többek.
8.
8.
wolfwarrior
Hát. ez sehol nem emlékeztetett az eredetire. Lehet gameplayben visszatérne de egyáltalán nem hasonlítottak a helyszínek. Pl a partra szállásnál egyáltalán nem tűnt annak a hatalmas szírt falnak ami lehetetlennek tűnt feljutni. Ez inkább csak parasztvakítás milyen jó az engine és a grafika.
7.
7.
Aanash
A régi jobban tetszik.
A modernizált verziónak egy baja van.
Nincs hangulata, csak tele van pakolva mindenféle aprósággal hogy jól nézzen ki.
Csupán a látványra ment rá, mint sok más film, vagy játék is.
6.
6.
peti1106
Először a cikk írójához lenne pár észrevételem:
1. "2003-as Call of Duty 2-t nézhetjük meg"
- 2005-ben jelent meg a Call of Duty 2
2. "Olyan játékmechanikákat kellene átültetniük az újabb részekből bele, melyek hatására az újabb generáció is élvezettel venné elő a klasszikus játékot."
- Véleményem szerint pont a régi regnerációnak kellene megtapasztalnia, milyen volt az igazi klasszikus érát és elfelejteni a sok hülye túlcsicsázott fegyvereket, karaktereket és a perkeket/power up-okat. Ekkoriban nem voltak a játékosokat "segítő" pénzért megvehető tartalmak, csak a színtiszta skill.

Most pedig a videóhoz:
Semmilyen aspektusból sem hasonlít az eredeti játékra és a nekem nem adta vissza a játék hangulatát sem. Amikor először megnéztem a videót, akkor azt hittem, hogy a Battlefield 5-ből vágtak ki képsorokat. Számomra botrányos és gyalázatos, valaki csak nyerészkedni akar egy régi nagy sikerű névvel és felhypolni a silány munkáját. Én ilyen videót ki nem adtam volna a kezeim közül, pláne ilyen címmel.
5.
5.
RangerFox
#1: Igen, a multira gondoltam. Illetve a WW2 és a Vanguard se ment olyan jól, így a 2. VH annyira nem fekszik ilyen megközelítésből sok CoD játékosnak. Ezt valamivel feldobhatnák, így életképes ötlet lehetne egy remake. Egyébként szerintem a Modern Warfare multiplayere se öregedett jól, erre a Remaster játszása közben jöttem rá. Szóval mindenképp szükség lenne új ötletek és mechanikák implementálására.
4.
4.
Animejetix
#2: Ezt akartam mondani én is! Tök hangulatos színek, árnyalatok! 4K-ba át kell tolni, 120fps, élsimítás, utólagos kozmetika és voilá!
3.
3.
crytek
Na megint valaki állást keres, de szánalmas....
2.
2.
DarkCrash
Régi grafika sokkal hangulatosabb esküszöm.
1.
1.
Heldengeist
"Olyan játékmechanikákat kellene átültetniük az újabb részekből bele, melyek hatására az újabb generáció is élvezettel venné elő a klasszikus játékot."

Például? A CoD2 az első 'modern' Call of Duty. Mindent tud, amit tudnia kell. Egyedül a multis ondalon "hiányzik" (a francnak se) belőle például a perk rendszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...