Alaposan meghízik majd a Baldur's Gate III a következő frissítésétől

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 3.
  • Letöltés
Link másolása
Habár még nem tudjuk, hogy milyen változtatásokat és extra tartalmakat hoz magával a Baldur's Gate III következő frissítése, az biztos, hogy méretes darab lesz.

Nincs már messze a Baldur's Gate III következő, nyolcas rajtszámot viselő frissítése, aminek a tartalmáról ugyan még nem tudunk semmit, de a fejlesztést végző Larian Studios azt már elárulta, hogy milyen technikai tudnivalókkal kell számolnunk az érkezése kapcsán.

Így tudtuk meg, hogy a következő frissítéssel alaposan meghízik a játék, az új csomag ugyanis önmagában 40 gigás lesz, a telepítése után pedig a komplett fejlesztés mérete eléri majd a 104 gigabájtot. Ahogy az lenni szokott, érdemes számolni azzal is, hogy a korábbi verziókkal készült mentéseket nem tudjuk használni az új javítással, és a különféle modokat is el kell távolítani a telepítés előtt.

Fontos részlet továbbá, hogy a nyolcadik frissítéssel afféle nagytakarítást is tart a Larian: a megjelenése után az első öt patchet már nem választhatjuk a játékhoz, mindössze a hatodik és a hetedik marad elérhető a Steam "tulajdonságok/béták" menüpontja alatt, ha inkább azokhoz térnénk vissza. Ennek ellenére a készítők természetesen legfrissebb változatot ajánlják.

A Baldur's Gate III jövőre jelenik meg végleges formájában.

1.
1.
hedzsooo
En megvettem elore, mert tamogatom a csapatot. Eddig nagyon jo munkat vegeztek, a visszajelzeseket is kovetik, igyekeznek eleget tenni a jatekosok kivansagainak de mar nagyon varom a vegleges megjeleneset! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...