Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 22

  • Írta: szlav
  • 2022. július 11.
  • Toplista
Link másolása
A nyári uborkaszezon közepette kevés komolyabb megjelenésre várhattunk az elmúlt hetekben, így talán nem is olyan meglepő, hogy az F1 22 ismét a brit eladási lista csúcsán végzett.

A megjelenését követő második hétben sem talált kihívóra az F1 22. Az Electronic Arts és a Codemasters évente visszatérő versenyszériája a Sony konzoljain volt a legkelendőbb, hiszen a dobozos eladások 37 százaléka PS5-ön, 32 százalék pedig PS4-en történt. A Microsoft platformjain eközben az előző generációs verzió volt népszerűbb: a forgalom 22 százalékát az Xbox One-os verzió tette ki, míg a Series X/S-re szánt változat csupán 10 százalékot ért el. Az előző heti teljesítményéhez képest egyébként 48 százalékot esett a versenyszimulátor népszerűsége.

A toplista alsóbb fokain számos kirobbanthatatlan közösségkedvencet láthatunk, de ezen a héten van egy újonnan debütáló címünk is. Az ötödik helyen nyitott ugyanis a Klonoa: Phantasy Reverie Series csomagja, amely az 1997-es Klonoa: Door to Phantomile és a 2001-es Klonoa 2: Lunatea's Veil felújított változatait foglalja magában. Habár multiplatform címről beszélünk, az eladások mintegy 52 százalékát a Nintendo Switchre kiadott verzió adta.

1. F1 22
2. Horizon: Forbidden West
3. Nintendo Switch Sports
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Klonoa: Phantasy Reverie Series
6. FIFA 22
7. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
8. Pokémon Legends: Arceus
9. Animal Crossing: New Horizons
10. Minecraft (Switch Edition)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...