Távozik a BioWare-től a Star Wars: The Old Republic kreatív direktora

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 19.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Tizenhat év közös munkát követően elhagyja a BioWare-t a Star Wars: The Old Republic kreatív direktora, Charles Boyd. A fejlesztőcég ennek ellenére kitart az MMORPG mellett.

Charles Boyd tizenhat éve dolgozott a BioWare-nél, az ideje nagy részét pedig a Star Wars: The Old Republic mellett töltötte - sokáig íróként, az utóbbi időben pedig már kreatív igazgatóként. Boyd most úgy döntött, elhagyja a fejlesztőcéget, amit a stúdió vezetője sajnálattal vett tudomásul.

Gary McKay egy kapcsolódó blogposztban leszögezte ugyanakkor, a Star Wars: The Old Republic jövője nincs veszélyben, Boyd "kiváló csapat" kezében hagyja a projektet, a stúdió pedig továbbra is elkötelezett az MMORPG mellett, hiába készül náluk a Dragon Age és a Mass Effect folytatása is.

Újdonság ugyanakkor, hogy a The Old Republic már nem kap újabb kreatív igazgatót, ehelyett több vezető látja majd el az úriember feladatait. A vezető producer Eric Muscow, a BioWare egyik veterán munkatársa lesz, míg Ashley Ruhl író narratíva igazgatóként folytatja a munkát. Végül új vezető íróként Caitlin Sullivan Kelly egészíti ki a csapatot.

Az MMORPG következő nagyobb frissítése egyébként augusztus 2-án érkezik.

2.
2.
Hab
#1: Akkor ki fogja feltakarítani a sok szart amit csinálnak? :D
1.
1.
Ooorky
Engem az érdekelne, a Mass Effect takarítónője mikor hagyja el a céget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...