Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 8.
  • Toplista
Link másolása
Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

Komolyabb megjelenés hiányában a múlt heti résztvevők, valamint néhány visszatérő játék versenyzett egy egymással a heti brit eladási toplistán. Hiába vett kitűnő rajtot a múlt héten a Xenoblade Chronicles 3, nem tudta megőrizni az első helyét a második hétre. Helyét a múlt héten másodikként záró Horozion: Forbidden West vette át. Második helyre a Nintendo Switch Sports került, harmadikra pedig a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Ugyan a Xenoblade Chronicles 3 csupán a tizedik helyre fért fel, azért örülhet a Nintendo, hiszen a Switch Sports mellett a Mario Kart 8 Deluxe (negyedik hely), a Pokémon Legends: Arceus (nyolcadik hely) és az Animal Crossing: New Horizons (kilencedik hely) is bejutott a toplistára. A Sony sem panaszkodhat, hisz a Horizon: Forbidden Westen kívül a Gran Turismo 7 is felküzdötte magát az eladási lista előkelő ötödik helyére.

1. Horizon: Forbidden West
2. Nintendo Switch Sports
3. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Gran Turismo 7
6. Minecraft
7. F1 22
8. Pokémon Legends: Arceus
9. Animal Crossing: New Horizons
10. Xenoblade Chronicles 3

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...