Csak egy hiba miatt tűnt úgy, hogy az Xbox Game Passre érkezik az Elden Ring

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox Game Pass legszemfülesebb előfizetői csak úgy kapkodhatták a fejüket, egy pillanatra ugyanis úgy tűnt, hogy hamarosan a szolgáltatásban landolhat az Elden Ring is. Mint kiderült, ez csupán egy technikai baki volt.

Bármennyire is nagyot szólna a dolog, a közeljövőben mégsem kerül az Xbox Game Pass katalógusába az Elden Ring. Egy pillanatra márpedig nagyon úgy tűnt, hogy ez lesz a helyzet, a Microsoft saját, hivatalos weboldala ugyanis a minap feltűntette az Xbox Game Pass logóját játék adatlapján, sőt mobilon az Elden Ringgel promózta az Xbox Game Pass Ultimate csomagját. Ez egyértelmű jelet adott arra, hogy rövid időn belül a FromSoftware legújabb sikerjátéka is a havidíjas szolgáltatás katalógusába kerül.

A Microsoft azóta tisztázta a helyzetet: a Eurogamernek nyilatkozva a képviselőjük elárulta, hogy csupán egy váratlan hiba miatt tűnt fel néhány cím (köztük az Elden Ring) profilján a Game Pass-logó. A vállalat azóta orvosolta az apró, de igen félrevezető bakit.

Na, de hogyan láthatott napvilágot egyáltalán ez a keveredés? Érthető módon erről nem nyilatkoztak a redmondiak, igen valószínűnek tűnik azonban, hogy a dolognak köze lehet az Xbox Cloud Gaming bővítéséhez. A Microsoft nemrég bejelentette, hogy hamarosan az Xbox Game Pass címein túl a Microsoft Store-on megvásárolt, a játékosok által birtokolt címekre is kiterjesztik a felhős streaminget. Ez az opció kezdetben csak néhány kiemelt címet támogat majd, a későbbiekben pedig folyamatosan bővítik a felhős játék támogatását - nagyon úgy tűnik, hogy az első címek közt ott lesz az Elden Ring, a GTA V és a Soul Hackers 2 is.

3.
3.
delphijos
#2: Ja, és ha épp GP címmel játszol akkor ingyen rendelhetsz a Foodpanda-tól….
2.
2.
crytek
Benne lesz ez is egyszer...egyetlen kérdés a mikor.

"Xbox Game Pass címein túl a Microsoft Store-on megvásárolt, a játékosok által birtokolt címekre is kiterjesztik a felhős streaminget"

Ezt simán kiterjeszthetnék a FREE DEV. DAYS játékokra is...mert most a FC6-t simán csapattam volna ha lenne helyen ,de ugye nincs. Felhőben király lenne. Bár nem veszítettem semmit ubit ismerve 1 éven belül úgyis ott lesz a game passban vagy a ps plusban ez is..(ahogy mostanában kb minden ubi cím ott van)
1.
1.
Csoki80
Burkolt felmérést végeznek ilyenkor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...