Állítólag készül az Alone in the Dark újragondolása

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 12.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy készül a '92-es klasszikus horror újragondolt változata, rengeteg kép és információ szivárgott ki.

Az 1992-es ikonikus túlélőhorror, az Alone in the Dark óriási népszerűségnek örvendett a megjelenéskor, azóta pedig kultjátékká vált; a széria számos folytatással gyarapodott, legutoljára 2015-ben jelent meg az Alone in the Dark: Illumination. Azóta a THQ Nordic rendelkezik a játék jogaival, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy érkezik a franchise újragondolása a kiadó gondozásában. 


Az alábbi poszt rengeteg infót és képet hozott az új játékról, a látnivalókat fentebb ti is megtekinthetitek: a francia játékbolt, a Smart Toys idő előtt tette közzé a weboldalán az új Alone in the Dark borítóképét, screenshotjait és játékleírását. A kiszivárgott részletek alapján egy teljesen újragondolt feldolgozásról beszélhetünk, nem egy mezei remasterről, és a Pieces Interactive csapata fogja készíteni a játékot. Egyelőre a THQ Nordic nem reagált a szivárgásokra, így nem vehető teljesen biztosra, hogy valóban készül az anyag. Mi azért örülnénk neki!

6.
6.
GAMEROD
Vártam rá hogy végre legyen egy rendes reboot az eredeti 19 századi hangulatú Alone-ből. Remélem jönnek majd a folytatások is. A 4 és a többi nekem nem jött be, a modern kor nem illik bele a cím atmoszférájába, legalábbis ahogy azt megoldották. 4-el ha csak annyit csináltak volna, hogy nem Edward Carnby, hanem például a fia a főszereplő, máris nem zúzta volna össze az elődei emlékét. Még csak egy Redneck Rampage reboot-ra várok, hátha az is eszébe jut valakinek aztán teljes lesz számomra a felhozatal.
5.
5.
DarkLord
Szerintem ezt olyan jól eltitkolták, hogy gyakorlatilag kész is van és csak finomítanak rajta. Mert így a 30 éves évfordulóra ki is adhatják. (nekem, amúgy a 4. rész volt a kedvencem azt nagyon csíptem).
4.
4.
Grabowsky30+
Reméljük a grafika mellett a kamerakezelést is kezelésbe veszik. Bár sokan mondták, hogy hozzáadott a hangulathoz, de inkább borzalom idegesítő volt sokszor.
3.
3.
crytek
Végre.Csak meglépte a THQ. Nem hiába vettek tonnányi IP-t

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=tRxSUINtmCc

Steam:

https://store.steampowered.com/app/1310410/Alone_in_the_Dark/
2.
2.
Kamukaze
1.
1.
ilovekellybundy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...